Valaki tud segíteni? Help (lent)
Figyelt kérdés
Egykoron nagyon jól fociztam és csak úgy egyiknapról a másikra 0 lettem. Mitől lehet? Segítsetek légyszives hisz a foci az életem! HeLp Köszönöm szépen előre is.2010. aug. 21. 17:34
1/4 anonim válasza:
Egyik napról a másikra? Akkor miért nem úgy kezdődik a kérdés hogy: "Tegnap még nagyon jól fociztam...."
Nos lehet kihagytál több időt, öregedsz, megbetegedtél, lelki problémáid vannak... Egy így feltett kérdésre leginkább csak te tudhatod a választ.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor a tegnap még jó voltam ma nem szó szerint és 14/F vagyok
2010. aug. 21. 18:02
3/4 anonim válasza:
élvezd a játékot.Mindig fejben legyél a pályán.Nézz meg a neten egy videot ami feltüzel és menj a pályára gyakorolni.
Lehet hogy vmi miatt izgulsz.Ne idegesen menj ki a gyepre hanem vedd lazán.Akkor semmi baj nem lesz
4/4 anonim válasza:
ne az okát keresgéld, hanem fejlődj fel. Gyakorolj sokat, dekázgass, vedd komolyan az edzéseket... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!