A futsall jatekosok miert nem jatszanak normalis focit ami konnyebb sokkal es tobb a penz?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 14:55
1/5 anonim válasza:
Teljesen más, azt teremben játszod a pálya is kisebb...kevesebbet kell futni. A játékidő is rövidebb.
Nekem a futsal szimpatikusabb, a footballt nem szeretem, de kinek mi.
Sokan a játékélmény miatt játszanak, nem mindenki a zsetont nézi. :)
2/5 anonim válasza:
Teljesen más. A futsal sztárok nem lennének egy szinten a futball sztárokkal.
3/5 anonim válasza:
Amikor először olvastam a futsallról azt hittem elírták a nevét, aztán amikor utánanéztem, hogy mi az, akkor a nyomorult tesi órák ugrottak be, amikor a teremben "focizgattunk".
4/5 anonim válasza:
Futsall és a nagypályás foci azért sok mindenben más. Először is sokan nem a pénzért játszanak, tehát nem zavarja őket, hogy kevesebb a keresetük kispályán. Én személy szerint mindkettőt nagyon szeretem, a futsallban talán többet számít, hogy mennyire jó a labdakezelésed.
5/5 anonim válasza:
azèrt èg ès föld... kispálya sokkal èrdekesebb, pörgőssebb... tidzza játèk idő, ès 5 fault után bünti közvetlen szabadrúgás helyett büntető van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!