Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki nyeri a 2021-es BL-t?

Ki nyeri a 2021-es BL-t?

Figyelt kérdés
Akiknek szurkolok: Real Madrid,Chelsea. Ti kiknek szurkoltok?
2021. ápr. 13. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

"Nagyon megérdemelnék"

Ja, 62 perc alatt még a kaput se találták el most a Porto ellen, tényleg rohadtul megérdemelnék... Aki képes egy meccsen át alibizni csak mert akkor továbbjut, az ne nyerjen semmit.

2021. ápr. 13. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Szerencsére a focit gólra játszák és nem az kapja a trófeát, aki szerinted megérdemli. :)
2021. ápr. 13. 23:25
 13/20 anonim ***** válasza:
PSG vagy a Manchester City fogja
2021. ápr. 14. 00:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb hogy a Chelsea valószínűleg a Reallal kerül össze és pont ennek a két csapatnak szurkoltam..XD Viszont a Real a kedvencem ezért nekik szurkolok
2021. ápr. 14. 11:17
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Remélem a Real nyeri mert akik maradtak elég undóritó csapatok
2021. ápr. 15. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
#15 A Real is ugyanolyan undorító. Tegnapi 0-0 ezt nagyon jól alátámasztja. A bejutottak közül egyedül a ManCity érdemelné meg, a másik három csak alibizett a második meccsén, a foci szégyene hogy ilyen csapatok vannak az elődöntőben.
2021. ápr. 15. 19:17
 17/20 anonim ***** válasza:
26%
A city/psg azért undorító mert amikor fiatal voltam ezek sehol nem voltak,pénzből felpumpált lélektelen klubok. A real illetve a chelsea: Nyertek idegenben akkor mit kellett volna csinálniuk a visszavágón? Így áprilisra ezek a focisták már hulla fáradtak, akkor szerinted feleslegesen fognak itt támadgatni? A city is csak azért támadott mert futnia kellett az eredmény után az elmúlt 10 év legrosszabb dortmundja ellen, ezen kellenne eltöprengeni.
2021. ápr. 15. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Előtte a Chelsea sem volt sehol. De miért fontos ez? Ha egy csapat 50 éve kis csapat volt, miért kellene ma is annak lennie? Köcsög Google is nem olyan régen még egy fos kis startup volt, amikor gyerek voltam, ma meg mekkorák. Kb ugyanez a szint.
2021. ápr. 15. 20:40
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked nem fontos akkor gratulálok, nekem viszont az ezért remélem,hogy a madrid nyer.
2021. ápr. 15. 21:11
 20/20 anonim ***** válasza:
De áruld már el, miért fontos? A Madrid is euró milliárdokból épít csapatot. Nekik lehet, mert ők régen is gazdag menő csapat voltak? Értem én, hogy szimpatikusabb az, ha egy csapat olcsón igazol, meg saját nevelésű játékosokkal nyomul, de ettől a Real is nagyon messze van.
2021. ápr. 15. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!