Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nem lehet a járvány...

Miért nem lehet a járvány miatt cakk-pakk eltörölni az idei EB-t?

Figyelt kérdés

Én azt csinálnám, hogy eltörölném, és vagy azt mondanám, hogy a koronavírus hivatalos lecsengése után legyen megtartva (amikor nemzetközileg ki van mondva, hogy vége, befejeződött, lezárult, kész, vége és pont) , vagy 4 év múlva és kész. Addigra úgyis kitalálnak valamit.

A pénzt meg ezer helyre el lehetne verni most minden országban (még a fejlettekben is), hiszen a koronavírus járvány mindenhol atombomba-robbanás szintű károkat okozott.

2021. ápr. 11. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Fordítva ülsz a lovon!

Pénzt hoz minden ilyen rendezvény. Ha elmarad, akkor sokaknak kiesik egy nagy bevétel. A sport elveszíthet szponzorokat.

Mire elkezdődik az EB, mindenki be lesz oltva legalább 1x, ha kérte.

A sportolóval is kicsesznél, mert aki most van jó válogatottban és karrierje csúcsán, az lehet, hogy 4 év múlva már ki sem jutna. Te megfosztanál egy válogatottat és annak tagjait a legnagyobb sikerének lehetőségétől is.

2021. ápr. 11. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Túl sok pénz van benne. Csak akkor marad el egy ilyen rendezvény, ha nincs más lehetőség.
2021. ápr. 11. 23:57
 3/4 A kérdező kommentje:

2: A minden országban százmilliókért, sőt szerintem összességében milliárdokért megtartott zenei és nem zenei fesztiválokban is bődületes pénz van, tavaly mégis mind, egytől-egyig elmaradt, legalábbis Magyarországon, de szerintem külföldön is.

Szerintem egy széles tömegeket vonzó nemzetközi zenei fesztiválban sincs sokkal kevesebb pénz. A focisták - főleg a Messi, Ronaldo, stb. - félék meg amúgyis eszementen túlfizetettek.

2021. ápr. 13. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Tavaly a foci EB és az Olimpia is elmaradt. Amúgy egy sportrendezvényt meg lehet tartani zárt kapuk mögött is, lásd klub szezon jelenleg. (Más kérdés, hogy nálunk valószínűleg teltházas lesz, de ez már a mi dilettanizmusunk). A Balaton Sound viszont elég furcsa lenne zártkapuk mögött.
2021. ápr. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!