Miért nem lehet a járvány miatt cakk-pakk eltörölni az idei EB-t?
Én azt csinálnám, hogy eltörölném, és vagy azt mondanám, hogy a koronavírus hivatalos lecsengése után legyen megtartva (amikor nemzetközileg ki van mondva, hogy vége, befejeződött, lezárult, kész, vége és pont) , vagy 4 év múlva és kész. Addigra úgyis kitalálnak valamit.
A pénzt meg ezer helyre el lehetne verni most minden országban (még a fejlettekben is), hiszen a koronavírus járvány mindenhol atombomba-robbanás szintű károkat okozott.
Fordítva ülsz a lovon!
Pénzt hoz minden ilyen rendezvény. Ha elmarad, akkor sokaknak kiesik egy nagy bevétel. A sport elveszíthet szponzorokat.
Mire elkezdődik az EB, mindenki be lesz oltva legalább 1x, ha kérte.
A sportolóval is kicsesznél, mert aki most van jó válogatottban és karrierje csúcsán, az lehet, hogy 4 év múlva már ki sem jutna. Te megfosztanál egy válogatottat és annak tagjait a legnagyobb sikerének lehetőségétől is.
2: A minden országban százmilliókért, sőt szerintem összességében milliárdokért megtartott zenei és nem zenei fesztiválokban is bődületes pénz van, tavaly mégis mind, egytől-egyig elmaradt, legalábbis Magyarországon, de szerintem külföldön is.
Szerintem egy széles tömegeket vonzó nemzetközi zenei fesztiválban sincs sokkal kevesebb pénz. A focisták - főleg a Messi, Ronaldo, stb. - félék meg amúgyis eszementen túlfizetettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!