Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Sportfogadásnál mit tesztek,...

Sportfogadásnál mit tesztek, ha elmegy egy szelvény és tétet sem emeltek?

Figyelt kérdés
Hogy ívelitek át a bukást?
2021. ápr. 4. 08:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a semmit, manapság a semmi is jobb, mint a semmi
2021. ápr. 5. 11:42
 12/16 anonim ***** válasza:
De ez miért semmi? Mégis milyen választ vártál?
2021. ápr. 5. 12:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Gyakorlati tematikàt, hogy ti hogy csináljátok.
2021. ápr. 5. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Oké. Én fix tétekkel játszok, nem tétemeléssel. Mint a profik 90 %-a. Ez a tematika. Van a fix tétes tematika, meg a tét emelős. Utóbbinak nyilván több fajtája is van. De te azt ugye kizártad, így marad a fix tétes fogadás. Ott pedig nyilván vannak vesztes és nyertes fogadás. Még a profik se mennek hosszútávon 60 % win rate fölé. Hogy x tét esetén mekkora találati arány kell ahhoz, hogy pluszban legyél, vagy ahogy te fogalmazol, átíveld a bukást, azt az átlag odds határozza meg. A többit lásd a táblázatban, hogy a konkrét számokkal ez hogy néz ki.
2021. ápr. 5. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok,

Én pedig úgy szoktam fogadni, legalábbis most 2 hónapja hogy így csinálom:

100Ft-os alaptét, 10-es kötés, 9/10-es kombi, 3 naponta 1 szelvénnyel.

Eddig a 2 hónap alatt 3-szor nyertem vele. Többnyire fociba kinézem hogy melyik esetekben magasabb az odds egy csapatnak mint amire számítok, majd úgy "fixálom" hogy kétellyel fogadok az underdogra (tehát X2 pl).

Kb. 1,6 átlag szorzóra jön így ki, a 3 nyertes szelvénnyel nyertem így 41.000Ft-ot, 63 nap fogadással.

Tudom nem valami nagy összeg, de szeretek kombikat rakni, sokkal kevesebb macera van vele, 3 naponta elég elemeznem. Szóval így idő/pénz ráfordítás tekintetében, szerintem ez egy jó módszer, legalábbis profitálok belőle.

2021. ápr. 5. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Hala Liverpool!
2021. ápr. 6. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!