Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem tudok focizni. Hogyan...

Nem tudok focizni. Hogyan fejleszthetném magam?

Figyelt kérdés
Adottságaim szerintem jók lennének, 190 cm és 89 kg vagyok, mozgok is, izom is van rajtam, mégis olyan ultrabénán játszok, hogy már szégyellem mások előtt. Mindig lemaradok a labdákról, luftot rúgok, nem találom el a kapuk, elcsúszok stb.
2021. márc. 28. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Gyakorolj minél többet haverokkal, esetleg csatlakozz egy foci egyesülethez és fejleszd a mozgástechnikádat
2021. márc. 28. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:

A labdakezelést egyedül is tudod gyakorolni: dekázás, falról visszapattanó labdával célbalövés, stb.

Az összjátékot viszont csak csapatban sajátíthatod el, de az már gyorsabban fog menni, ha az alapok (labdakezelés, labdavezetés, labdatovábbítás) már rendben vannak.

2021. márc. 30. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!