Dárdai nem beszél angolul?
Az alábbi cikkben olvastam, hogy nehezményezi, hogy az angol lett a Hertha öltözőjének a nyelve. Ő viszont továbbra is németül beszél a játékosokhoz, aztán aki megérti az megérti, aki nem, annak meg lefordítják a többiek. Ezt elég furcsának tartom, mi az oka? Elvi okokból ragaszkodik a némethez, vagy nem tud angolul?
Na pont ez az, hogy a Hertha a szezon előtt masszívan bevásárolt nemzetközi játékosokból, akik értelemszerűen nem beszélték a német nyelvet, és gondolom a nyelvtanulás is nehezebb egy ilyen elcseszett, eltolt, besűrített covid-szezonban.
Oké hogy németül könnyebben tudja kifejezni magát, de a kommunikáció egy kétirányú dolog, befogadó is kell hozzá. A Dárdai egy pragmatikus faszinak tűnt nekem mindig is, nem gondoltam hogy ügyet csinál ilyesmiből, feltéve persze ha tud angolul.
benen van a cikkben, hogy a csapategyseg miatt:
"Dárdai úgy határozott, hogy ő németül beszél és adja az utasításait, a játékosok pedig egymást közt majd lefordítják a szavait, és beindul a kommunikáció, erősebb lesz a kohézió."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!