Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi kell ahhoz, hogy valaki a...

Mi kell ahhoz, hogy valaki a helyi focicsapatnál tag lehessen? Gondolok itt U16os focira

Figyelt kérdés
Mi kell hozzá? Hogyan tudnám magam "leigazoltatni"?

2021. márc. 23. 08:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Odamész az edzőhöz és mondod, hogy szeretnél járni focizni. Ennyi
2021. márc. 23. 08:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Ilyen egyszerű lenne?
2021. márc. 23. 08:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze
2021. márc. 23. 08:41
 4/8 A kérdező kommentje:
És nem kér úgymond "papírokat"? Jó oké személyi meg ilyenek a regisztrációhoz. CB - azaz középhátvédnek jelentkeznék vagy szélső védőnek, de mivel még nem voltam sehol ezért úgymond nincs tapasztalatom. Így is menne? (Suliba pl jól teljesítek mint védő, de az nem ide tartozik az az iskola,mert 20kmrel alrébb van)
2021. márc. 23. 08:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen jelentkeztem, nem kellett semmi. Odamentem és akkor elkezdtem járni edzésre. Nem hinném, hogy U16-ba még kérnek tapasztalatot.
2021. márc. 23. 08:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Feldobtad a napom
2021. márc. 23. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Eljársz edzésre. Szerencsére az egyesület mindenképpen leigazol, akkor is, ha szar vagy, mert minél több igazolt játékosuk van, annál több pénzt kapnak. A posztodat nem te fogod eldönteni.
2021. márc. 23. 10:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7es
2021. márc. 23. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!