Joao Felix tulajdonképpen mitől olyan jó?
Követem a spanyol bajnokságot, a legtöbb atletico meccset láttam. Néztem őket bl-ben is.
De ötletem sincs, hogy ez a "következő Ronaldo" Joao Felix mitől olyan jó? Én még nem láttam meccset ahol érdemben csinált volna valamit.
Szerintem egy borzalmas igazolás volt az atletico részéről.
tegnap 23:57
Ja hogy akkor automatikusan 100 milliós árcédula jár. Értem. Érdekes ez a mai foci
2-es
Abban a LA ligában sem tud tündökölni ami az utóbbi 15 évben nem volt ilyen gyenge.
Persze, ezt nem vitatom. Szerintem sem a legjobb választás az atletico számára. Ugyanakkor akit így beáraznak, és a média ennyire "felszopja" úgymond, annak alapvetően tudnia kellene beépülni egy csapatba.
idén már ez a nagy favágó foci jelző szerintem nem illik az atleticora. 28 forduló után második legtöbb gólt lőtték a bajnokságban, számszerint 51et. Persze még mindig nem egy atalanta, barca, bayern mentalitást kévisel, de semmivel sem érzem anti focibbnak bármelyik la liga csapatnál (a bajnokikon)
4-es voltam
Nyilván nem ér 100 akárhány milliót, mint ahogy a többi sem, csak arra céloztam, honnan indult :)
Amit leírtál, kb az összes mai profi focistára igaz, csak cseréld ki a csapatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!