Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a menete annak, hogy...

Mi a menete annak, hogy igazoljak egy kézilabda csapathoz?

Figyelt kérdés

Nem szeretem az ilyesfajta kérdéseket, sose hittem volna hogy ezt valaha felteszem, de most úgy látszik "eljött az idő".

Nem fogom részletezni hogy jaj így úgy szeretem ezt a sportot, arra vagyok kíváncsi hogy ennek mi a menete hogy egy csapathoz leigazoljak? Eljutottam egy olyan pontra az életemben mikor úgy érzem szükségem van erre, már csak elkezdeni kellene valahogy, ebben kérem a segítségeteket, remélem kapok kedves válaszokat is.

2021. márc. 16. 16:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Annyit nem írtam, hogy inkább online próbálkozás telefonszám alapján pl, vagy helyileg látogassak el esetlegesen és ott érdeklődjek. (Persze jelen helyzetet leszámítva)
2021. márc. 16. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy edzésre, nézd meg és ha tetszik akkor a végén menj oda az edzőhöz. Ő beír sportorvosira és ha ott megfelelsz akkor csinálnak az egyesületnél neked sport engedélyt és igazolást. Ennyi. Már mehetsz is edzésekre, és ha jó vagy akkor meccsekre.
2021. márc. 16. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!