Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Direkt zárnak a nagylottózók...

Direkt zárnak a nagylottózók korán (4-kor, 6-kor, vagy még korábban, vagy vasárnap ki sincs nyitva), hogy a 200000 feletti nyereményt ne tudjam felvenni?

Figyelt kérdés
Csak az Oktogon van nyitva. Biztos örülni fognak, hogy rögtön két szelvényt is 200 felett kérnék ki.
2021. márc. 6. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ja csak a tippmixnek semmi pozitív sugallata nincs-csak a csalás és fogadási botrányok...És egy ha a Sport tiszta ennek a Felsőbbrendűségét magyarázzák ugy ámblokk akkor ez a Sport(futball)megcsúfolása...
2021. márc. 6. 22:04
 12/16 anonim ***** válasza:

A fogadási csalás a fogadóirodák legnagyobb ellensége, hiszen magas szorzókra tesznek fel sok pénzt úgy a csalók, hogy közben szavatolják a meglepetéseredményt, és ezzel sok pénzt kaszálnak az irodáktól.

De ez már a monitoringrendszer miatt inkább csak Ázsiában működik.

2021. márc. 7. 08:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem magyar meccsekre szoktam fogadni. Vagy nyugaton is bundáznak? Tegnap épp holland és belga meccsekre fogadtam, és ma is arra tervezek, vagy osztrák/német. Eleve megutáltatták a magyart, hogy sok volt a kötés, pont a bunda miatt.
2021. márc. 7. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Nyugaton is bundáznak, de nem ilyen gyakorisággal. Úgy tudom, általában olyanokat tudnak ott beszervezni, akik kevesebbet keresnek, vagy eddig kevesebbet kerestek (afrikaiak, kelet-európaiak).

A holland, belga és német élvonal szerintem alig érintett, az osztrákról ez már nem mondható el.

2021. márc. 7. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:

tehát fekete(fehér)másod harmadrangúak akik németországba most kezdtek bajnokságokban-ők a megvehetők?!?

német országban már nem 3-4 milliót keresnek az első ligában.....

2021. márc. 7. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Németországban nem tudom... az biztos, hogy a 2014-es vb-n(!) a kameruni csapatból jónéhányan bundáztak. A kiállítást konkrétan volt, aki előre megmondta a horvátok elleni meccsen. (Nézd meg, kit szórtak ki, meg fogsz lepődni.)

Aki szegénységben és komoly nélkülözésben nőtt fel, az gyakran még komoly fizetés mellett sem mond le a könnyű pénz ígéretéről... :(

2021. márc. 7. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!