Melyik a jobb csapat? A 2009-es FCBarcelona, vagy a 202-as Bayern?
Nemrég a Bayern megnyerte a 6. Trófeát, ezzel megismételve a 2009-es barça teljesítményét.
(Bajnoksag, kupa, Szuperkupa, BL, Europai szuperkupa, Klub vb)
Kijelenthető, hogy az utóbbi évekbe 1szezon alatt ez a 2 csapat teljesített a legkiemelkedőbben, de valyon melyik a jobb.
Előttem lévő valaszolokkal nem tudok egyetérteni, szép játék az össze vissza passzolgatas? Nekem nem tetszik, ne haragudjatok meg, ettől függetlenül a barca tényleg erősebb kerettel rendelkezett, de a bayern szerintem jobb, mert nézzük meg az akkori keret értékét, a barca akkora értékkel rendelkezett mint most a bayern ami 12 éve volt. Annyi pénzből nyertek blt, mint most a bayern, igen a focit gólra jatszak, de ez egy nagyon fontos szempont szerintem.
Az szerintem hülyeség, hogy a barcanak erősebb ellenfelei voltak a blben, a blben nincsenek gyenge ellenfelek plane egy döntőben. United akkor ott volt egy Ronaldoval az igaz, de a psgnel van egy mbappe vagy neymar és a többi tag se semmi. Vagy a lyon lett volna gyenge ellenfél? Man city, juvet ejtette ki, a city pedig egyáltalán nem nevezhető már gyenge csapatnak. En szerintem sokkal szebb és lenyegretorobb jatekot jatszott a bayern most mint a barca akkor. Abban a szezonban ha jol emlékszem 2 meccs 5:1 állással ment tovább a barca a bayern ellen, 2020ban egy meccs alatt 8:2 vel ment tovább a bayern ráadás több gólt lőtt és kevesebbet kapott a bayern, mint akkor a barca.
Szerintem a keret a barcae erősebb, viszont a bayern játéka lenyegretorobb volt és gólgazdag, ami a nézőknek jobb. Bayern gazdálkodása is jobb. Ez picit olyan samsung vs iphone csata ez esetben a samsung a barca iphone a bayern (arat most ne vegyuk ide mert akkor forditva van)
Samsungnak ott a sokkal erossebb csipszetje nagy ram pazar minden, iphone viszont elketyeg sokkal kevesebb magokkal es rammal is paradesan, talán jobban is mint a samsung.
Na most igy mindenki döntse el kinek melyik a jobb.
A bayernosok a bayernt fogjak mondani, mig a barca fanok a barcat. Lenyegeben ez csak talalgatas lesz, mivel nem lépnek pályára egymas ellen.
#5 Így van. Attól mert a Lyon ki tudott ejteni erősebb csapatokat tavaly, ne helyezzük már egy 2009-es Chelsea, United, de még Bayern szintre sem. Objektíven nem annyira erősek. A futballban vannak meglepetések, senki nem gondolja hogy a Tottenham a 2. legjobb európai csapat volt, akkor sem ha döntőt játszott 2 éve. A PSG-nek meg vannak sztárjai de csapatként szintén nem helyezhetők egy United szintre.
A látványosságot nézve szerintem mindkét csapat nagyon látványos focit játszott, ez valóban inkább preferencia kérdése. De azt gondolom hogy ez nem is tartozik a kérdéshez.
Nálam is top a 2000-es, bár szerintem a 2011-es jobb volt, hisz Pep addigra tökéletesítette a gépezetet. De ugye először a németek ismertek fel, hogy a tiki-taka ellen a gegenpressing az egyetlen hatásos fegyver. Pep a mai Cityvel a tiki-takát és a német gegenpressinget ötvözi, és úgy látom Xavi is valami olyasmit szeretne, egy gegenpressing/tiki-taka hibridet.
Viszont Guardiola nem tiki-takának hívja ezt, valami más neve van, de most nem ugrik az be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!