Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Barcelona vs PSG? Sztetek?

Barcelona vs PSG? Sztetek?

Figyelt kérdés

Én megmondom őszintén Barcás vagyok de nagyon tartok ettől meccstől.

Egyik csapat sem remekel idén, mind2 bukdácsol de én őszintén megmondom tartok a karma igazságszolgáltatásától is.

Mert ha megnézzük a PSG-nek a Barca ellen van mit visszaszolgáltatni.

2013: A Barca nem tudta legyőzni a PSG-t de az idegenben lőtt gólok nekik kedveztek és így szerencsésebb pálya sorsolással, hogy hol kezdik meg az összecsapást ők jutottak tovább.

2015: Itt is eléggé meggatyázta a Barca a PSG-t a csoportban is meg a kieséses szakaszban is de itt tényleg a Barca volt a jobb csapat ezt nem a szerencse döntötte el akkor.

2017:Úgyis mindenki tudja, hogy itt miről van szó és szerencsével meg egy két tévedéssel a Barca kiharcolta ismét a továbbjutást ami a BL történetének legnagyobb fordítása volt.

Megmondom őszintén én tartok attól, hogy ezt most a karma vissza fogja szolgáltatni ezeket a meccseket.

Emlékezzünk csak 2012-re Barca Chelsea.

Na hát ha az a meccs nem karma volt a 2009-es összecsapásuk miatt akkor én akármi legyek.

Meg már tényleg túl sokszor győzte le a Barca a PSG-ét és valahogy belül azt érzem, hogy nem lehet mindig a Barca ezeknek a harcoknak a győztese.

2021. febr. 16. 02:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Az egyik a spanyol 1-ben bugdácsol, a másik a francia 1-ben.

Én inkább a spanyol 1-ben bugdácsoló mellett tenném le a voksomat. Szerintem inkább az dönt majd hogy koeman mennyire cseszi el idegenben a visszavágót

2021. febr. 16. 06:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Barca. Most hetvegen az az 5-1 nagy onbizalmat ad majd nekik. Masik oldalon nincs Neymar es meg vele is nehezen megy a golloves a Parizsnak iden, nemhogy nelkule. Es igen, bukdacsol a Barca, de nezem a meccseit es amikor kikapnak akkor is szepen jatszanak, akar par eve csak valami plusz hianyzik. Sztem hazai lesz ez.
2021. febr. 16. 07:14
 3/7 anonim ***** válasza:
3-1 a Barca javára
2021. febr. 16. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Mbappe egymaga leiskolázta a Barcát. Erről ennyit.
2021. márc. 11. 01:11
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Majd Haaland szét pofozza embáppédat🤣😉
2021. márc. 11. 01:26
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Nekem nem az embappém. Nem vagyok PSG-fan se Barca van se Dortmund fan. Csak leírtam a tényeket. Ha fordítva lett volna és Messi rámol be egymaga 5-öt a PSG-nek akkor azt írtam volna. Csak arra reagáltam hogy mindenki szerint sima Barca győzelem lett, aztán összesítéssel 5-2 a PSG-nek, ebből asszem 4 gólt Mbappe jegyzett, ergo az ő góljaival is nyertek volna. Erre utaltam. Nem vagyok fanatikusa. Egyik focistának se vagyok. Engem csak a jó meccs érdekel.
2021. márc. 11. 01:29
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 Akkor bocsánat :)

De az tény, hogy ennek a PSG-nek egy jelenlegi Dortmund ellen annyi esélye lenne mint a Barcának volt ma este.

Ettől függetlenül megnéznék szívesen egy Dortmund - PSG negyeddöntőt.

Fanatikusa én sem vagyok egyiknek sem de a PSG számomra nagyon unszimpatikus csapat, Mbappe-re ránézve meg a gettós cgányok ugranak be akik bicskával fenyegetőznek :D

2021. márc. 11. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!