Barcelona vs PSG? Sztetek?
Én megmondom őszintén Barcás vagyok de nagyon tartok ettől meccstől.
Egyik csapat sem remekel idén, mind2 bukdácsol de én őszintén megmondom tartok a karma igazságszolgáltatásától is.
Mert ha megnézzük a PSG-nek a Barca ellen van mit visszaszolgáltatni.
2013: A Barca nem tudta legyőzni a PSG-t de az idegenben lőtt gólok nekik kedveztek és így szerencsésebb pálya sorsolással, hogy hol kezdik meg az összecsapást ők jutottak tovább.
2015: Itt is eléggé meggatyázta a Barca a PSG-t a csoportban is meg a kieséses szakaszban is de itt tényleg a Barca volt a jobb csapat ezt nem a szerencse döntötte el akkor.
2017:Úgyis mindenki tudja, hogy itt miről van szó és szerencsével meg egy két tévedéssel a Barca kiharcolta ismét a továbbjutást ami a BL történetének legnagyobb fordítása volt.
Megmondom őszintén én tartok attól, hogy ezt most a karma vissza fogja szolgáltatni ezeket a meccseket.
Emlékezzünk csak 2012-re Barca Chelsea.
Na hát ha az a meccs nem karma volt a 2009-es összecsapásuk miatt akkor én akármi legyek.
Meg már tényleg túl sokszor győzte le a Barca a PSG-ét és valahogy belül azt érzem, hogy nem lehet mindig a Barca ezeknek a harcoknak a győztese.
Az egyik a spanyol 1-ben bugdácsol, a másik a francia 1-ben.
Én inkább a spanyol 1-ben bugdácsoló mellett tenném le a voksomat. Szerintem inkább az dönt majd hogy koeman mennyire cseszi el idegenben a visszavágót
#6 Akkor bocsánat :)
De az tény, hogy ennek a PSG-nek egy jelenlegi Dortmund ellen annyi esélye lenne mint a Barcának volt ma este.
Ettől függetlenül megnéznék szívesen egy Dortmund - PSG negyeddöntőt.
Fanatikusa én sem vagyok egyiknek sem de a PSG számomra nagyon unszimpatikus csapat, Mbappe-re ránézve meg a gettós cgányok ugranak be akik bicskával fenyegetőznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!