Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi lehet a problémája velem?

Mi lehet a problémája velem?

Figyelt kérdés
Az edzőm mostanában elég gonosz velem, ezt nem mondja el, de úgy érzem. Kezdjük azzal, hogy már nem érzem az összhangot vele, mint régebben. Plusz ha hibázok, akkor mostanában morrog, vagy leszól. Régebb megnyugtatott, mondta, hogy nem baj, esetleg elmondta a hibáimat. Ha valamit jól csinálok, vagy valami szép cselt/szerelést produkálok, akkor nem szól semmit, régebb meg legalább megdícsért. Amiatt nem mentem még el, mert a többiek kedvesek, a segédedző is, aki nagy haver az edzőmmel, így sokszor akkor is őt pártolja, amikor ő is tudja, hogy nem neki van igaza. (Bocsánat a sok szóismétlésért, csak fáradt vagyok)
2021. febr. 5. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy veled van baja. Lehet, hogy ő is csak fáradt. Mióta ilyen "gonosz" az edződ? Mert, ha például egy vagy két hete, akkor lehet magán jellegű problémája is, ami kihat a munkájára. (Bár én a szövegből inkább úgy éreztem, régebb óta tart ez az állapot, de sosem lehet tudni) :)

Ha régóta ilyen "gonosz", akkor igazából szintén lehet magán jellegű problémája, csak nagyobb. Mióta űzöd ezt a sportot? Ha kevés ideje, akkor lehet, hogy eddig türelmes volt, motivált téged, csak megunta vagy ilyesmi. De ez véleményem szerint nem valószínű.

2021. febr. 5. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:
5 éve focizok, ebből 3 éve itt játszom. Ugyanolyan vagyok az edzéseken. Nem vagyok a legjobb játékos, de nem is vagyok nagyon gyenge.Egyébként olyan 2 hete ilyen.
2021. febr. 5. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor ez esetben szerintem magánügyi problémája van.
2021. febr. 5. 22:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!