17 évesen hogy kezdjek el focizni?
Figyelt kérdés
Eddig még sose fociztam komolyan csak suliban, elmúlt fél évben komolyabban elkezdem foglalkozni vele, napi 4-5 órán át is letud kötni. Szeretném magam kipróbálni csapatban. Hogy kezdjek bele? Vagy már esélytelen?2021. jan. 26. 20:02
1/5 anonim 

válasza:

Hobbinak jó lesz, keress vmi ilyen helyet ahol ad hoc csapatok állnak össze örömfocira.
Egyesületi csapatot felejtsd el. Azok 5-6 évesekkel kezdik.
2/5 anonim 

válasza:

3/5 A kérdező kommentje:
Ennyire lehetetlen lenne megye 2es csapatban játszani? Ha rászánom a szabadidőmet a lemaradásom egy részét biztos feltudnám hozni. Én mindenképp akarok egy csapatban focizni. Azért ilyen könnyen nem adom fel.
2021. jan. 26. 21:15
4/5 anonim 

válasza:

Alacsonyabb osztályokban simán lehet 17 évesen is csapatba kerülni.
Az persze nem biztos, hogy a felnőttekhez kerülsz rögtön, még ifista vagy, de megye 2 járási bajnokságokban már a 16-17 évesek is vannak a felnőttek között.
Jobban jársz egy ifi csapattal, nem lehetetlen küldetés, de a nagy pálya más, mint a kispályás foci.
5/5 anonim 

válasza:

Egy kisebb megyei csapatba simán elmehetsz szerintem, van ahol örülnek hogy mennek hozzájuk játszani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!