Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 17 évesen hogy kezdjek el...

17 évesen hogy kezdjek el focizni?

Figyelt kérdés
Eddig még sose fociztam komolyan csak suliban, elmúlt fél évben komolyabban elkezdem foglalkozni vele, napi 4-5 órán át is letud kötni. Szeretném magam kipróbálni csapatban. Hogy kezdjek bele? Vagy már esélytelen?
2021. jan. 26. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Hobbinak jó lesz, keress vmi ilyen helyet ahol ad hoc csapatok állnak össze örömfocira.

Egyesületi csapatot felejtsd el. Azok 5-6 évesekkel kezdik.

2021. jan. 26. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
2021. jan. 26. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Ennyire lehetetlen lenne megye 2es csapatban játszani? Ha rászánom a szabadidőmet a lemaradásom egy részét biztos feltudnám hozni. Én mindenképp akarok egy csapatban focizni. Azért ilyen könnyen nem adom fel.
2021. jan. 26. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Alacsonyabb osztályokban simán lehet 17 évesen is csapatba kerülni.

Az persze nem biztos, hogy a felnőttekhez kerülsz rögtön, még ifista vagy, de megye 2 járási bajnokságokban már a 16-17 évesek is vannak a felnőttek között.

Jobban jársz egy ifi csapattal, nem lehetetlen küldetés, de a nagy pálya más, mint a kispályás foci.

2021. jan. 27. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Egy kisebb megyei csapatba simán elmehetsz szerintem, van ahol örülnek hogy mennek hozzájuk játszani
2021. jan. 29. 09:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!