Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyibe kerül egy Spanyol...

Mennyibe kerül egy Spanyol bajnokira 1 embernek egy jegy ?

Figyelt kérdés

Nem Barcelona vagy hasonló nagyobb “él” csapatra gondolok . Pl egy Real Betis vagy hasonló csapatok jegyeire .

Próbáltam utána nézni neten de sajnos nagyon nehéz találni bármit is a vírus miatt a csapat hivatalos oldalán .

2021. jan. 7. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Két éve voltam egy Real Madrid-Girona meccsen, oda úgy 35 euró körül volt a legolcsóbb jegy, a legdrágább úgy 120 - egy Atletico Madrid vagy Barcelona elleni meccsen ez biztos sokkal több volt, ez igaz a többi spanyol csapat meccseire is.

A Real Madridnál és a Barcelonánál tudom, hogy úgy működik a rendszer, hogy ha a bérletesek jeleznek, hogy nem mennek meccsre, akkor kapnak vissza pénzt, a helyére meg eladják a jegyet - nyilván egy rangadóra kevesebb ilyen jegy van, ezért (is) adják drágábban ezeket.

A Betis sem egy kiscsapat, még ha nem is a dobogóért harcol, a hatvanezres stadion háromnegyedét már újjáépítették, egy sokéves jegyet találtam a Sevilla elleni derbire, az 90 euró volt - arra mondjuk nem jöttem rá, hogy hova szólt.

Egy 2018-as Valencia-Barcelona meccsre is találtam jegyárakat, 85-230 euró volt.

Úgy gondolom, hogy a tényleg kiscsapatok meccseire már 15-20 euró körül lehet jegyet kapni, de egy nevesebb csapatnál már inkább 30 körül kezdődnek az árak.

2021. jan. 14. 16:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Hasonló árakra tippeltem én is . Egy ideje már tervezek kimenni egy spanyol bajnokira . Bár a jelenlegi vírus helyzetet nézve , mire végett ér egy VIP helyre is kigyüjtök.

Köszönöm szépen a segítséget :)

2021. jan. 20. 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzáteszek, hogy egy úgymond erre szakosodott oldal 120 ezer forint körül kínált repjeggyel, szállodával, és a legolcsóbb jegyekkel együtt egy csomagot, mi kb. ugyanazzal a Wizzair járattal, egy belvárosibbnál is belvárosibb szállással (az Operától két saroknyira), és egy harmadik kategóriás (vagyis nem a legalsó karéjba, de a másodiknak a legaljára, és nem a stadion legtetejére szóló) jeggyel megoldottuk kb 105 ezer forintból (persze amit enni-innivalóra és egyebekre elköltöttönk - közte a Bernabeu-túrára, az már 180-200 ezer körül volt, de kinek milyen igényei és mája van...) - igaz, csütörtök este utaztunk, és hétfőn vettem a jegyeket, szóval van egy kis kockázat, de a kiscsapatok ellen azért nem olyan vészes ez sem.

Én azt mondom, hogy már az ország hangulatáért érdemes lesz egyszer meglátogatni Spanyolországot (ha normalizálódik a helyzet), akár Madridot, akár Barcelonát, akár a két városból vagy akárhonnan vonattal egy tetszőleges várost megtekinteni - én egyszer biztos visszamegyek, a meccsjegy nem drága, de anélkül is érdemes meglátogatni az országot.

2021. jan. 21. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!