Tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Lenne február közepén Ég kosárlabda meccs ( lányok/fiúk külön/máskor) és 3 lány mehetne csak osztályonként.
És hát kb. 4-en 'szeretnénk menni' de viszont nem vagyok mostanság olyan jóba velük, közülük 1 volt a jó, a többi 2 pedig csak passzolgatott és néha egyet tobott. Semmi kedvel, és elég rossz lenne hogyha abba a 3 lányba nem vennének fel (a másik 2 lányt) mert akiről mondtam, hogy jó azt szerintem biztos beveszik.
Na de a kérdésem hogy tudnátok ötletet adni hogy hogyan legyek "jobb" benne?
2021. jan. 5. 19:30
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és 12 lány✨
2021. jan. 5. 19:31
2/2 anonim válasza:
Gyakorolni kell sokat,nem tudom milyen poszton játszol,de sokat segít,ha fejleszted az állóképességed meg a labdaügyességed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!