Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Azerbajdzsán, Ciprus, Ghána,...

Azerbajdzsán, Ciprus, Ghána, Járdánia. Ezekben az országokban nincs karácsony, hogy most is meccs megy?

Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne?

Nézd meg a térképet, aztán a keresőben, hogy milyen kultúrában élnek.

Nem is értem.

Amúgy Jordánia.

2020. dec. 24. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Cipruson van karácsony, ezért sem értem
2020. dec. 24. 17:15
 3/4 anonim válasza:
100%
A karácsony az egy keresztény ünnep, amit néhány fejlettebb, nem keresztény ország is átvett. Viszont a legtöbb nem keresztény országban nem tartják meg, pl. Afrika nagy része, Közel-Kelet, Közép-, Kelet-, Dél- és Dél-Kelet-Ázsia nagy része, szigetek, stb. Ha jól tudom Cipruson jelentôs az iszlám kultúra, ami nem keresztény, Azerbajdzsán lakosainak többsége(91℅) is iszlám, Jordániában is az iszlám a domináns vallás(95-97℅), Ghána viszont többségében keresztény ország, egykori Portugál, Holland, Német, Dán-Norvég és Brit gyarmat (csórókat fél Európa elfoglalta :D).
2020. dec. 24. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szovjetisztánokban szokott lenni karácsony, csak tudod, ott az ortodox karácsony, ami máskor van.
2020. dec. 30. 02:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!