Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok a Juventus-Ftc...

Mit szóltok a Juventus-Ftc meccshez, és az eredményéhez?(2-1)

Figyelt kérdés

2020. nov. 25. 20:22
 1/5 anonim válasza:
60%
Megérte nekik adni a millárdnyi közpénzt a kórházak helyett. Éljen a listás kutyatov.
2020. nov. 25. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a végén a gyerek nem tudta mi a megbeszélt koreográfia és véletlen berakta a kapuba a kapuson keresztül. Ne vicceljünk már hogy ez egy reális eredmény, egy olyan csapattal szemben ahol világsztárok vannak, és nem csak Ronaldo...
2020. nov. 25. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Elég gyenge meccs volt, főleg a második félidőben volt nehéz nézni a Fradi szenvedését. Kis túlzással 5 jó átadásuk nem volt egész meccsen, mármint ami nem hátul adogatás. Isael egy borzalom, nem először lett bedobás a kapuralövési kísérletéből ebben a BL szezonban, nem is értem hogy került ő profi futballcsapat közelébe. Blazic hazaadásai életveszélyesek, szerintem az az ember nem is gondolkozik meccs közben. Heister néha meglepően jó, látszik hogy ő Németországban tanult meg focizni. Uzuni sem rossz ő jobb csapatba is beférne. Rajtuk kívül Somalia tud még úgy ahogy focizni. Zubkovba szerintem szerelmes Rebrov mert máshogy nehezen magyarázható miért erőlteti ezt a nulla teljesítményt.
2020. nov. 25. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Kicsit sajnáltam a Fradit, hogy nem húzta ki a végéig a döntetlent, az nagy eredmény lett volna. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy a Juventus is olyan szarul játszon, mintha magyar csapat lenne. Néha látom ezeket a nagy csapatokat is szenvedni, mintha mindenkinek rossz napja lenne egyszerre.
2020. nov. 26. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:

A Juve láthatóan jobb csapat, hiszen többször komoly helyzetig jutottak a védekezésre koncentráló Fradival szemben. CR7 még mindig zseniális, hiszen a semmiből egyenlített, a rosszabb lábával lőve. Mégis végig kétesélyes volt a meccs, mert az első kontrából megszerezte a Fradi a vezetést és benne volt, hogy akár megint összejön egy ilyen ellentámadás.

Sokkal jobb meccs volt, mint másnap az Inter-Real.

2020. nov. 26. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!