16 évesen mennyire érdemes elkezdeni a focit?
Előtte egyéni foci edzésre mennék. Utána pedig valamilyen csapathoz. Nem egy válogatottba szeretnék kerülni, hanem elég lenne a megyeiben játszani.
2-4 osztályig suliban fociztam. Utána csak a haverokkal és tesin fociztam.
Utána Vívás, Face Team és táncoltam. Jelenleg kondizok és futok.
Nem csak elméleti síkon kellene a kérdéssel foglalkozni, a lényeg ugyanis az, hogy a környezetedben milyen lehetőségeket találsz.
Megyei bajnokságokban versenyző csapatokhoz be lehet kerülni 16 évesen is, és az se gond, ha először az utánpótlásban adnak lehetőséget, ott is lehet tanulni, jobb, mint az egyéni edzés.
A lényeg a részletekben rejlik, ami azt jelenti, hogy informálódni kell, hogy az adott csapatnál valójában milyenek a lehetőségek, milyen játékerőt képviselnek, milyen edzések vannak ott, milyen a klubnál az anyagi háttér, stb.
Csinálj egy listát a szóba jöhető csapatokról, és azokat próbáld feltérképezni, nincs jelentősége annak, hogy tőled elérhetetlen távolságokban mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!