Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nguen Tokmac egy Orbán-Bérenc?

Lengster kérdése:

Nguen Tokmac egy Orbán-Bérenc?

Figyelt kérdés
Én nekem be kell hogy valljam elegem lett a magyar fociból főleg hogy manipulálják a magyar népet azzal hogy eljut a fradi a BL-csoportkörig de én azt gondolom hogy csak a légiósokkal tudják megcsinálni de amúgy amikor a fradiba játszatták a magyarokat akkor sehová se jutott a fradi

2020. nov. 1. 21:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom
Leszarom
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Vicces hogy a Fradi kezdőben 11-ből 9 játékos külföldi volt a múltkor is, ebből legalább 4 fekete bőrű. Itt rögtön nem gond hogy "migráns" meg "nem veheted el a magyarok munkáját". Szokásos fityesz kettős mérce.
2020. nov. 1. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Tokmac Nguen norvég és szudáni állampolgár. Nincs oka Orbán-bérencnek lenni. A Ferencvárosi TC felnőtt labdarúgó csapatának tagja, aki elvégzi a munkáját a szerződése alapján.

2. Az, hogy a Fradi külföldiekkel szerepel a BL csoportkörben, az a magyar utánpótlást minősíti, nem pedig Tokmac Nguent. Nem hülyék ők se, ha lenne egy fiatal magyar, aki bebizonyítja, hogy alkalmasabb, mint Tokmac, akkor ő játszana helyette.

3. Ha egy klub üzleti alapon szeretne működni, akkor a szponzori pénzek mellett vagy a saját nevelésű játékosok külföldre eladásával, vagy pedig légiósok vásárlásával, majd azok 2-3x drágábban továbbadásával tud bevételhez jutni. Mivel a fradinál az utánpótlás hazai szinten is középszerű, értelemszerűen a második opciót szeretnék alkalmazni.

Jelenleg a magyar futball rendszer szintű betegségektől szenved, nem azt a csapatot kellene elővenni, akik BL-csoportkörbe jutottak, hanem azokat, akik évről évre a kiesés ellen küzdenek gyenge külföldiekkel a soraikban és emésztik a pénzt.

2020. nov. 2. 00:35
 3/8 anonim válasza:
70%
Igazad van Geri
2020. nov. 8. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
De kit érdekel hogy hány magyar van a Fradiban? A Liverpool-ban hány angol játszik? Salah, Sané, Firmino, Wijnaldum, van Dijk, Alisson stb. szerinted melyik angol közülük? A Real Madridban hány spanyol játszott amikor sorban nyerték a BL trófeákat? Ronaldo, Modric, Benzema, Kroos, Bale, Marcelo, Varane, K.Navas?
2020. nov. 26. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
#4 Jah csak a spanyolok meg az angolok nem verik a mellüket hogy "nem veheted el a spanyolok munkáját" meg "ide nem jön egy migráncs se". Ha mi verjük, akkor az lenne a következetes, hogy ide tényleg nem jön egy migráns se. De úgy látszik mégis jön, persze ha focista az nem gond, mert Orbán bácsi szereti a focit.
2020. nov. 26. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Az illegális migránsokkal volt / van a gond nem azokkal akik tanulni / dolgozni jönnek ide. Amikor én egyetemista voltam akkor is elég sok külföldi köztük arabok és afrikaiak tanultak Magyarországon, nem hallottam hogy bármikor b***tatták volna őket.
2020. nov. 26. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
természetesen nem
2020. nov. 27. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:
#4: A Liverpool nem kap egy fillér közpénzt sem az államtól, ez valahogy mindig elfelejtődik ilyenkor.
2021. aug. 20. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!