Hány millió/milliárd forint lehet a magyar adófizetőknek egy magyar gól?
#1/#3
értem, de milyen költségen??? (pénz/gól/év)
Fradi: 1 milliárd forintos gólt kell szerezniük az Európa ...
www.csakfoci.hu › nb-i › fradi › fra...
Translate this page
Aug 23, 2019 — Fradi: 1 milliárd forintos gólt kell szerezniük az Európa Ligában ... sokba került, de a Suduva ellen egy gól is jelentős bevételhez juttathatná a magyar bajnokot. ... az Európa Liga rájátszásáig, már 1,14 millió euró (nagyjából 374 millió forint) folyt be a klubkasszába. ... Azt kipótolják a magyar adófizetők.
A európai nemzetközi versenysorozatokban az UEFA jutalmaz, nem a magyar adófizető. Ha eredményes egy csapat, akkor a klub kasszájába megy a pénz, amiből aztán a gólt szerző játékost premizálják, ehhez megint csak nincs köze a magyar adófizetőknek, hiszen az UEFA pénzjutalom szétosztása valósul meg.
Ha a hazai bajnokságot nézzük, ott megint más a helyzet, hiszen ott szponzorok is bejönnek a képbe, amik nélkül nem tudnának bizonyos szintű játékosokat leigazolni / bérüket fedezni, tehát szponzorok nélkül ők nem is játszanának abban a csapatban. Így tehát lehetetlen megmondani.
Okoska! Történelemből is megbuktál :
Én 1 csóró kis faluban éltem. A foci ment ,jók voltunk. 22 labdarúgó volt a cégnél.Ebből 3-an dolgoztunk,lazán.
#7-es?
Ennek mi köze a történelemhez?
#6-os
A kérdésben NEM a közvetlen jutalmazást értem, hanem az adóforintokból történő évközbeni fizetéseit a labdarúgóknak, edzéknek, labdaszedőknek, menedszereknek, takarítóknak stb., továbbá a teljes infrastruktúrát amit fel kell mindehhez tartani (stacion renoválás, pázsit rendezés, kiegészítő épületek fenntartása, újrafestés stb.), a klubbokat, az adókedvezményeiket, a leírható költségeléseket stb.
Remélem azért leesett, hogy egy "gól ára" azért több mint amennyit az UEFA vagy a FIFA kifizet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!