Lő gólt a Fradi jövő kedden a Barcelonának?
Ha azt nézzük, hogy anno a Celtic is verte a Barcát akkor akár még X-re is van esély, de ahhoz tényleg nagy bravúr kell.
A Barca minimum gurít 3-at, annyit meg nehezen tudok elképzelni a fraditól.
Mindenesetre bármi is lesz a végeredmény legyünk büszkék a csapatra mert ez van akkora dolog minthogy ha a magyar válogatott kijutna a labdarúgó vb-re. Jó ilyet átélni. Remélem decemberben a hazai meccsen lehetnek szurkolók mert ők is sokat adnának a hangulathoz.
Elment a tv pont most😭😭😭
Bassza meg a telekom
Lőtt gólt
Kár, hogy nem volt érvényes
Azt selytettem, hogy nem tömti meg a Frdi a Barcelonát, 😀 de végül csak megrezgette a Barcelona hálóját 1 tizenegyes gólal a Camp Nou-ban.
Sőt, még kialakított a Fradi egy szép helyzetet és egy kapufát is lőtt... kár érte, hogy nem ment be.
A több 10 milló eurós játékosok szaladgáltak és passzolgattak, a Fradival szemben a pályán... Érthető végeredmény született, de a képességeihez mérten végülis játszott, focizott a Fradi becsülettel és igaz, hogy nem sokat, de helyzeteket is kialakított... Kicsit több szerencsével akár kettő gólt is rughatott volna a Barcának, ha a kapufáról bemegy 😀... akár 5-2 is lehett volna a vége...
Teljesen jó eredmény született. Nem is értem a károgókat. Az NB I messze távol áll a spanyol első osztálytól.
Szerintem ha 8-0-ra kapunk ki se lett volna túl nagy meglepetés. Tőlünk sokkal nagyobb csapatokat sokkal keményebben alázott a Barca (pl Psg-t anno 6-1-re)
Ami tőlünk tellett azt megtettük, ilyen szinten állunk aki meg nem képes elfogadni és ezért a fradit mocskolja az húzza le magát a wcn, mert kb annyit ér az egész élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!