Mit gondoltok,ki nyeri a roland garros női döntőt?Swiatek vagy Kenin,és miért.Milyen érvek állnak mellettük?Nekem kedvencem Swiatek,de Kenin szerintem feltudja vele venni a ritmust,vagy nem?
Én Kenin győzelmére tennék. Swiatek nagyon jót ment, és eddig relatíve nem igazán volt nyomás rajta. De itt most egy trófeáról szól a dolog, és arról, hogy minden idők egyik legfiatalabb és leghátrébb rangsorolt győztese legyen. Kenin már nyert GS-t, ez nagy előny. S azért azt se feledjük, Kenin átélt nagy csatákat, míg Swiatek meg sem izzadt eddig. Vajon hogy reagálná le azt, ha valaki nem 6:1-et betlizik? Azt se feledd, Swiatek két vasat tart a tűzben, ott a páros is neki...
Ezek miatt én 70%-ot adok Keninnak, függetlenül attól, hogy Swiatek nagyon jól ment.
Szia!
Szivesen segitek neked ,pszichológiát tanul kedves kommunikatív empatikus ember vagyok ,nyugodtan nyíltan beszélhetsz velem.Irj telószámot és hivlak,mert irásban hosszú.Szép napot.Egyébként elmondhatod azt is ami a lelked nyomja.
Üdv:András
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!