Tippmixnél ez bejöhet?
Arra gondoltam, hogy magas összeggel pl 10e forint megrakok egy olyan eseményt, aminek kicsi az oddsa, de kb majdnem biztos, hogy az lesz a jó... pl az ilyen 1.17es vagy 1.20as oddsuak
És akkor például 2000 ftot nyernék egy eseményen.
Szerintetek működhet?
Real Madrid-Cadiz 0-1
Na ennyit a biztos meccsekről.
Nemrég kezdtem én is ezt a tippmix-es dolgot, de 10 ezret feltenni? Jó lenne, de valóban el tud menni kis odds-sal is.
Elment nekem már: 1,32-es, 1,14-es is.
És hiába a 0.5 gólos 1.01-es oddsú, van, hogy az se jön be.
Oroszország-Magyarország meccsnél is döntetlen lett, hiába Oroszországra tippeltek győztesként.
Gondolkodtam én is azon egy-egy nyertes szelvénynél, hogy na, ha nem 200ft-ot tettem volna meg, hanem 10 ezret, mennyire jobb lett volna. De honnan tudjam előre, hogy melyik 4-5-6 kötéses szelvény lesz a nyertes?
Egyszerre talán kevés kötéssel csináld kérdező, mert minél kevesebb a meccs, annál kevesebb alkalommal csúszhat el...Hétnél hétnek kell jónak lennie, négynél "csak" négynek.
És inkább legyen 200ft-ból 1000ft, minthogy pl. 10 ezerből 10100ft mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!