Mekkora esélye van most a Fradinak kijutni a BL főtáblára?
Figyelt kérdés
Az első (Molde elleni) meccs előtt úgy gondoltam, hogy ők az esélyesebbek. 0:2-nél a riporter nagyon nyugodt volt, de én nem láttam (ennyivel) jobbnak a Fradit. Végül úgy lett 3-3, hogy nem fújtak be egy 11-est ellenük, viszont egy nagyon hasonló eset után egyenlíthettek a végén. Ha ez a forduló is 1 meccses, akkor valószínűleg elbukták volna a hosszabbításban a továbbjutást. Az idegenbeli 3-3 után mindenhol azt olvasom, hogy nagyon jól szerepeltek, előnyben várják a folytatást.
Matematikailag van egy minimális előnyük, de pszichésen szerintem hátrányban vannak. Ha Rebrov nem tud rendet tenni a fejekben, akkor csúnyán elbukhatják a hazai meccset.
2020. szept. 24. 18:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem kb 40% esélyük van...azt érzem valamiért hogy a jövő heti meccsre elfognak fogyni már.
2/2 anonim válasza:
40%? úgy hogy aza pályán játszanak? aztán miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!