Ezt hogy lehet? (lent)
Figyelt kérdés
Mért van hogy a focisták (16-34 év) akkorát rúgnak meg fejelnek a kőkemény labdába? a kapus hogy lő félpályát át?
Tudom: hogy valami acél betét van a stoplisba de akkoris.
valaki?
2010. aug. 6. 14:38
1/7 anonim válasza:
Hha jól fejelsz akkor nem fáj és egyátalán nem kőkemény a labda (nem mindegyik), de a focisták eztis nagyon sokat gyakorolják.
A Kapus meg gondolom gyakorolja is... meg lehet a cipőjében van valami.. azt nemtudom
2/7 anonim válasza:
jaja. van egy féltégla a kapus cipőjébe!!!!
4/7 anonim válasza:
'15:44' - a masik fele meg a focista fejeben van :-D
5/7 anonim válasza:
a rúgásnak is megvan a technikája. a focisták meg tudnak rúgni.
6/7 anonim válasza:
Nincs fémbetét a cipőben az a munkásoknak van. XD De próbáld ki egyáltalán nem fáj én 13 éves vagyok de én is áttudom rúgni a félpályát vascipő nélkül.
7/7 anonim válasza:
Acél betét xD istenem.Én 15 éves vok és én is át tok rúgni 50 métert.Jó labda kell amit am. 20.000 alatt megvan 1 jobb minőségű stoplis kell hozzá,és persze sok gyakorlás,jó kondi.Meg nem értem h a "kapusok félpályáig" tudnak rúgni.Aki kicsit komolyabban focizik az simán elrúg addig legyen csatár hátvéd vagy akármi.A fejesről pedig annyit hogy meg kell szokni....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!