Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek a Fradi ezúttal...

Szerintetek a Fradi ezúttal elveri a Gnk Dinamot?

Figyelt kérdés

2020. aug. 31. 15:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor a matematikailag remekül kiszámolt esély százalékok buktak :) Mi ebből a tanulság? A focit gólokra játsszák, számos faktor van, amivel nem lehet kalkulálni. A Fradi nagyobb eséllyel vágott neki a tegnapi meccsnek és meg is lett az eredménye a koncentrált, alázatos játéknak. Hajrá Fradi!
2020. szept. 17. 12:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Javítom magam, nagyobb eséllyel vágott neki a tegnapi meccsnek, mint tavaly...
2020. szept. 17. 12:55
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

Mennyi az esélye a Molde ellen?

Kb 70%

Na most meg majd mi bukunk el pont ezért... Itt vége szakad ma a Fradi menetelésének.

2020. szept. 29. 20:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Xdddd
2020. szept. 30. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Csak azért írtam mert akkor általában mindig nyernek ha azt mondom nem fognak :D

BL alatt is tartom ezt a taktikát.

2020. szept. 30. 11:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Helyes:D
2020. szept. 30. 15:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Én meg azért mondtam minden párharcnál 30% esélyt, mert mindig rámcáfoltak.

Amúgy tavaly az EL-ben 6 meccsből 5xmegfogadtam, hogy kikapnak. Csak az itthoni Ludo elleni meccsen nem. Ugye tudjuk, mi lett belőle...

Lehet, 6x meg kellene fogadni a BL-s vereségeket is. Ha csak 6 X lesz, már jók az esélyek és szép a summa.

2020. szept. 30. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!