Moletten lehet e kézilabdázni?
Ez a csaj még messze van az extrém kövértől (mondjuk számomra nem is a teltkarcsú kategória már, de mindegy, nem elhízott), nyugodtan játszhatsz. A lényeg, hogy legyen állóképességed, bírj futni folyamatosan, a jó célzás, erős dobás már megy neked ezek szerint.
Állapotfelmérésről még nem hallottam, hogy egy mezei iskolai csapatba kerüléshez tartanának, de ha van, szerintem olyanok, hogy megnézik, hogyan dobsz, bírod-e szusszal (és futkorászással) az edzéseket.
Kézilabdában egy ilyen alak szerintem egyáltalán nem kizáró ok. A beálló például egy olyan poszt, ahol jobban szeretnek "erősebb alkatú" embereket játszatni, mert ott fontos hogy ne lehessen csak úgy ide-oda pakolgatni őket. (Szerintem egyébként teljesen okes ez az alak, ameddig jól érzed magad a bőrödben úgy vagy jó, ahogy vagy. Az meg másokat minősít, ha külsőségek alapján ítélkeznek, ne hallgass rájuk ;))
Anno nekünk a csapatba kerülésért volt egy kis ügyességi felmérő, futtattak egy kicsit, labdával kellett játékos feladatokat csinálni, de végül mindenkit bevettek.
Orvosi alkalmassági csak később lesz, ha már meccsekre szeretnének vinni. Pontosan már nem emlékszem, de magasság, testúly, vérnyomás mérés, EKG biztosan van.
A csapatot az edző állítja össze, majd a képessegeid és adottságaid (pl.a magasság is számít) alapján berak egy posztra, ahol próbálgathatod magad aztán meglátjátok, hogy beválik-e. Edzésen minél jobban tedd oda magad, ha ott jól teljesítesz meccsen is pályára kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!