Szerintetek érdemes 20-30 ezer forinttal megrakni tippmixen 3-4 1,20-as szorzos tenisz merkozest? Hosszutavon bejohet?
Kedves elso!
Es ha nem vakok csinalom, hanem utana is nezek az adott meccsnek? Illetve nyilvan nem mindig 30-40 ezret feltenni, csak az elejen, utana pedig a nyereseg egy reszet.
Es ha nem vakok csinalom, hanem utana is nezek az adott meccsnek?
Akkor is jöhet egy biztosnak tűnő mérkőzés ahol elmegy a mixed és akkor bukod a pénzt. Nem véletlen hívják szerencse játéknak.
Annyi a titok, hogy csak annyi pénzzel játssz amennyi nem fáj ha elveszted és soha ne próbáld meg az elbukott pénzt visszaszerezni.
Én is szoktam néha tipp-mixelni, van, hogy bejön és van hogy nem. Ez már csak ilyen.
Persze lehet nyerni. De most semmiképp nem javasolnám, ki tudja melyik játékosra hogy hatott a nagyon hosszú szünet. Meg mennyire veszik komolyan ezt a szezont így... Ilyen Tsitsipas meg Zverev félékre semmiképp se fogadj pláne ne grand slamen :D
Viszont csak az utánanézés nem biztos, hogy elég. Nekem a 15 éves szoros nézés se mindig.
Ja és elbukott pénzt tényleg ne próbálj visszaszerezni, nálam általában hullámokban sikerül. Van mikor szinte semmi se jön be, máskor meg jól tippelek (és nem 1,2 szorzóval, hanem 2 felett is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!