Melyik csatorna fogja közvetíteni a 2010-2011-es Premier League (futball) szezont? Ismét az Eurosport2 és a Digisport? Vagy más?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 12:53
1/8 anonim válasza:
sport tv:
nb1
spanyol
francia
holland
skót
angol2
digi:
európa liga
bl
premier league
seria a
tv2:
bl
duna:
nb1
eurosport2
bundesliga
a digi most nagyon ,,bespájzolt'' csak azt nem tudom h fogom nézni:S, muszáj lesz neten csak azt nem tom h ingyenesen lehet e majd nézni a digisportot neten?
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ
nem tudom igaz e a hír,de azt hallottam,hogy meccseket nézni már nem lehet majd ingyen sajna... :(
2010. aug. 4. 13:12
3/8 anonim válasza:
az a gáz h én is így tudom:S, de nem lehet mit tenni vagy csengetünk, v nézzük angolul:D
4/8 anonim válasza:
na már az olasz liga is átkerült a digire, igaz eddig sem nagyon néztem, de remélem azért a spanyolt még egy darabig meg tudja tartani a sport tv
a pl netes nézését meg már megszoktam:)
5/8 anonim válasza:
angol ligára egész jó sopcastos linkeket lehet itt találni: [link]
6/8 anonim válasza:
én is elég régóta neten néztem meccseket de hát nem ugyanaz a feeling. ha már csak azt nézzük h csak jobb lenne magyarul nézni, tv és gép se ugyanaz, meg ha még elkezd szarakodni a link amin nézed hát attól leszek idegbeteg
7/8 anonim válasza:
Én tavaly a BUndesligát néztem Digin,de nagyon gáz kommentátorok vannak,még a játékosok nevét sem tudják kimondani....
8/8 anonim válasza:
DigiSport.hu-n nagyon jó minőségben lehet nézni az elő adást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!