Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Valencia C. F. megnyeri a...

A Valencia C. F. megnyeri a Bajnokok ligáját?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 00:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%
Oké, most untam meg. Engem oktatsz ki? Nem tudom, miről beszélek? Te cáfolod meg saját magad. Szánalmas vagy, már ne is haragudj. Leszarom, hogy kinek szurkolsz, de ne beszélj hülyeségeket. Világsztárok nélkül nem lesz esélye soha egy Valencia szintű csapatnak, akkor pedig felesleges azt állítani, hogy mindenkinél jobb. El vagy tájolva. Ilyen kerettel annak kéne örülni, hogy ott vannak a BL-ben, nemhogy még meg is nyerni azt.
2010. aug. 4. 00:53
 12/26 anonim ***** válasza:
És világsztárokkal vagy sem, az alázás az alázás. És, te igen korlátolt, a világsztárok is emberek. Ahogy a világsztárokat irányító edzők is emberek. Sőt, még a szurkolók is emberek. Csupán klasszisokkal jobbak, mint a Valenciánál.
2010. aug. 4. 00:55
 13/26 A kérdező kommentje:
látod te mondasz ellent saját magadnak most mondod hogy a világsztárok is emberek és az edzők is ,így ők is hibáznak....csak 1 kis szerencse kell jó napot kell kifogni.
2010. aug. 4. 01:02
 14/26 anonim ***** válasza:
Kérlek, fogalmazd meg érthetően a válaszodat.
2010. aug. 4. 01:02
 15/26 anonim ***** válasza:

Én meg Stuttgart szurkolo vagyok,és akkor most duplázni fogunk!

Te kb ilyen vagy csak más csapattal,meg tudlak érteni,én is nagy szurkolo,fan vagyok,de szerintem reálisabban látom a dolgokat.A Valencia egy europai középcsapat,tőlük már az is nagy szám lenne hogyha negyeddöntöbe kerülnének,nemhogy bl-t nyernek!!!

2010. aug. 4. 11:03
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem sokkal több esélye van megnyerni a BL-t a Valenciának mint a Debrecennek..
2010. aug. 4. 12:14
 17/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, te vagy az én emberem! több mint 13 éve szurkolok a Denevéreknek, én nagyon bízom bennük! Ok, tény, hogy BL-t nyerni jelenleg nincs nagy esély, de simán negyeddöntős hely lehet belőle, ami nagyon nagy siker lenne!
2010. aug. 5. 00:06
 18/26 anonim ***** válasza:
47%

"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 00:53

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:03"

Hogy ti milyen okosak vagytok...Gondoltátok volna, hogy a 1999-2000,illetve a 2000-2001-es szezonban döntősök lesznek? Ugye nem...és érdekes, akkor sem világsztárokból állt a csapat...

"A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:14"

Ehhez nincs mit hozzáfűznöm...te magad is tudod, hogy iszonyat nagy hülyeséget mondtál...

Egyébként itt a legfrissebb klubvilágranglista, ennek hihettek:

[link]

2010. aug. 5. 00:20
 19/26 anonim ***** válasza:
Nagyon hiteles valóban, pláne a Werderrel a 4. helyen. Pff. =D
2010. aug. 5. 01:08
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
Ez a világranglista még új,és jelen pillanatba semmit nem ér.Egy Fulham az Arsenal előtt és a Real Madrid a 22. helyen,előtte van egy Lille két olyan csapat ami Dél-Amerikába biztos erős,de egy európai csapathoz képest gyenge.
2010. aug. 5. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!