11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
A Mercurial semmit nem ér, innen bármelyik jó, de szerintem a 3.al járnál legjobban és árban olyan 12-16000 FT kapsz egy ilyet.
13/16 A kérdező kommentje:
Hát a mercurial nem tudo mhol 13 e de ha találsz egy olyan helyet vedd meg
2010. aug. 3. 21:39
14/16 anonim válasza:
Nekem is mercurialom van és megvagyok vele elégedve.. És csak hogy vitatkozzak.. 12.000-ért vettem Győrben :D
(igazából Nike mániás vagyok, lehet hogy ezért is tartom előnyben a mercurialt.. de ha már a három közül kéne választani akkor T90)
15/16 anonim válasza:
Itt vitatkoztok melyik cipővel a legjobban játszani, de arra nem gondoltok Pelé egy mai viszonylatban ócska cipőben focizott...
16/16 anonim válasza:
Hát igen tudás is kell a jó cipőhöz... Én azt mondom, hogy én nagyon megvagyok elégedve a mercurial-al és kapható ugyanolyan árban.
Én felpróbáltam egy laser 3-at, olyan mint egy bohóccipő, az orra nagyon sz@rul van megcsinálva.
Felpróbáltam egy mercurialt, szinte rásimult a lábamra, jobban megtudom vele lőni labdát.
Mindegy, te tudod, nekem volt shootom is, most mercurialom, jobban eltudom rúgni a labdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!