Mit jelent a "cula" kifejezés a fociban?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom ezt a kifejezést a focista ismerőseim között, hogy valaki a "culára játszik". A kérdés az, hogy ez mit jelent.2020. júl. 19. 19:18
1/6 anonim válasza:
gondolom kötény, de még sosem hallottam, pedig 15 éve focizom.
2/6 anonim válasza:
Valamelyik magas játékosra játszik. Ívelgeti fel a fejére mondjuk.
3/6 anonim válasza:
A cula az ugyanaz mint a ficak.
Mi anno mondtuk azt hogy kirugtuk a culat. Vagyis a ficakot, sarkot.
4/6 anonim válasza:
Én külön köszönöm azoknak akik válaszoltak
13-16 évesen versenyszerűen fociztam,kb 13 éve követem a focit és még soha életemben nem hallottam ezt a szót :D
5/6 anonim válasza:
Azért nem hallottad soha, mert nem futball kifejezés. Én írtam a második választ. A cula az nagy, magas embert jelent. Culára játszik, értelem szerű mit jelent.
6/6 anonim válasza:
Igen valoban a cula, culager magasat jelent, de mi hasznaltuk a culat ugyanarra mint a ficak. Meghozza azért mert a cula, vagyis a felső sarok, is magasan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!