Kosárlabda: Hogyan tanulhatnék meg zsákolni? 188cm vagyok.
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 22:58
1/11 anonim válasza:
Ha nem ered el a gyurut, akkor Air Alert 2
2/11 Snatch88 válasza:
Hát lehet idiótán hangzik amit írok, de szerintem először próbáld meg erőlétileg felhúzni magad arra a szintre, hogy fizikálisan is képes legyél olyan magasra ugrani. Gyakorolj olyan mozdulatokat, hogy helyből minél messzebb ugrani, nekifutásból, helyben ugrálni. És lehet az se rossz ötlet, ha elmész konditerembe, és edzel a vádlidra, comb izmodra. De ezt csak józan paraszt ésszel látom így. A másik ötletem, meg keress fel egy kosárlabda klubbot, járj edzésekre, vagy keress a neten olyan kosarasokat akik már régóta tolják a sportot. Egy e-mailel nem veszítesz semmit... Sok sikert
3/11 anonim válasza:
188centivel ne éred el? Én éltemben nem voltam kondiba de 182 vel elérem a gyűrűt.
4/11 anonim válasza:
Utolsó: rendkívül ügyes vagy, s*ggedet ne nyaljam ki?
Amúgy zsákoláshoz ezek számítanak: combhajlító izom, vádli és hogy laza legyél, nem véletlen, hogy a kosarasok minden nap nyújtanak. Én az air alertet nem próbáltam még, de hallottam már, hogy a térdnek nem tesz jót, viszont a 2. válaszoló jó ötleteket írt.
5/11 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, mindenki hasznos volt :)
2010. aug. 4. 18:38
6/11 anonim válasza:
fogadjunk életedbe nem kosaraztál :D én 15 éves 186 cm vagyok és betudok zsákolni :) amugy gyakorold a vertical jump ot csak zsákoláshoz ezt kell gyakorolnod minél nagyobbat tudj függőlegesen ugrani ha kosaraznál akkor tanultátok volna ebből következtettem hogy nem kosarazol
7/11 A kérdező kommentje:
2 éve kosárlabdázom hobbi szinten, nyaranta heti 3-4x, télen kevesebbet. Most viszont szeretnék új szintre lépni, megtanulni zsákolni, nem értem miért írtál ilyen offenzív hangnemben.
2010. aug. 11. 19:18
8/11 anonim válasza:
jólvan bocs na szóval vertical jumping tanuld el a függőleges ugrást 1 hónap alatt 2 centit nőttem de peersze fejlődésbe vagyok most vok 188 cm csutka nélkül megy a zsákolás zsákolás előtt gyakorolj 30 percet rádobás 3 pontosok stb.. és utána kezd el a gyűrűt elérni utána mehet a zsákolás
9/11 anonim válasza:
lehet szarnak tünik de télleg jo:
ha rendszeresen elkezdesz ugráló kötelezni elkezd nöni a sulypont magasságod
de figyelj hogy he elkezdez játszani vagy edzeni eneegyböl zsákolj mert elégszépeket sérülhet töle a térded bokád
10/11 anonim válasza:
Fura hogy gyakorikerdesek tele van profikkal.
Két osztálytársam is Vasas kadetben játszik, mindketten 190+ centisek, és így sem tudnak normálisan zsákolni. Heti 14 edzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!