SOS! Hogy tudom beállítani tippmixpron, hogy soha a büdös életbe többé ne tudjak egyetlen fogadást se megkötni?
Újpest-Zete meccs? xD
Én hiszek abban, hogy Isten megóvja az embereket a szerencsejátékoktól. Mikor egyszer végre bejött a mixem, beszabadult a koronavírus az országba, és nem akartam a karantén miatt kimenni, hogy kiváltsam a szelómat. Majd a három hónapos otthonmaradás leszoktatott a mixelésről. (Igen, miattam volt a járvány. Kiprovokáltam Istenből.) A lottózókból esetleg azzal tudod kitiltani magad, ha teszem azt kirabolod, felgyújtod, stb. Akkor valószínűleg nem fog fájni a fejed a továbbiakban a szerencsejátékok miatt. De a segged talán igen az azt követő - magaviselettől függően - 4-16 évben.
A tippmixPRO más tészta. Szerintem ott nem tudod letiltatni magad. Azt tudom elképzelni, hogy miközben benn vagy az oldalon, hánytatod magad, és így természetes undor fog majd el a tippmix hallatán/látszatán.
Egyébként pedig ha szétbasz az ideg, csináld azt, mint Mucsi Zoltán. Változtass életmódot. Menj le Szegedre a borfesztre, válaszd ki a legjobb palackot, és minden nap igyál meg egy pohárkával. Kulturáltan, szigorúan egy pohár.
mi a helyzet ?
remélem sok nyereményed volt azóta ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!