Kit tartotok a legsportszerűbb és legsporteszerűtlenebb focistának?
legsportszerűbb: Del Piero
Ő volt a világ legjobb játékosa (számomra most is), soha se száll el magától, klubhűség jellemzi (a mai világba már ritka az ilyen... a pénz irányít mindent). Védi a szurkolókat, a csapattársakat és mindenkit aki rászorul. Egyszerűen ő egy ikon!
Legsportszerűtlenebb: Az összes olyan focista, aki direkt nekiszáll az ellenfélnek miközben tudja, hogy ebből komoly sérülést is kaphat az ellenfél.
A legsportszerűbbnek én is Del Pierot tartom, az előttem válaszolóval tökéletesen egyetértek.
A legsportszerűtlenebbet már nem ilyen könnyű kiválasztani, ott van Materazzi, Adebayor, Pepe, Muntari és még elég sokan sajnos, de ha egy játékost kéne mondani, akkor én Adebayort választanám.
Legsportszerűbb: Raúl :D
Legsportszerűtlenebb: Van Bommel.. mint valami tank.. xD
Legsportszerűbb : szerintem Kaká,pályafutása során csak egy pirosat kapott,azt is az ellenfél színészkedéséből.
Legsportszerűtlenebb:Azok a játékosok,akik feldobják magukat és túl könnyen elesnek.Meg kell harcolni azért a labdáért,szabályosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!