Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok a Nationalelf-ről?

Mit gondoltok a Nationalelf-ről?

Figyelt kérdés
Utána néztem annak hogy a nem csak német felmenőkkel rendelkező játékosok hol születtek,és négy játékos(Podoski,Klose,Trochhowski és Marin)kivételével mindegyik németországban született,nekem nagyon tetszik hogy igy beválogatták őket,ti mit gondoltok erről?
2010. júl. 29. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Szeretem a német fociválogatott játékát
2010. júl. 29. 15:02
 2/7 Diablo3 válasza:

Náluk csak az olaszokat és a franciákat utálom jobban! Nem az számít, hogy hol születtek! Ha neked a szüleid mind a ketten kínaiak, de valamilyen oknál fogva te Németországban születsz meg, nem leszel német!!! A VB-n játszott keretből, hány német volt szerinted? Ezek alapján? Aki jól játszik, azt honosítják.

Piotr Trochowski, Miroslav Klose, Jerome Boateng, Serdar Tasci, Sami Khedira, Mesut Özil, Cacau, Mario Gomez, Marko Marin, Dennis Aogo, Lukas Podolski. Még a nevük is német...

2010. júl. 29. 21:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Az utulsonak:

Te milyen válagatottban lennél hogyha első-második generácios magyar vagy,de az apád kirgizisztáni?MÉg sosem jártál kirgiztánban de kirgisz válatatott akarnál lenni?Szerintem jo nagy baromság amit irtál.

2010. júl. 30. 14:01
 4/7 Diablo3 válasza:
Félreértettél! Itt minden a pénzről szól! Sajnos a magyar válogatottban is. Ott tulajdonképpen "megveszik" a külföldieket. Mindenféle hülyeséget kinyomoztatnak, hogy mondjuk a nagyapád testvérének az unokaöccse német volt, így neked is van lehetőséged itt játszani. Meg itt egy boríték is, hogy tudjál dönteni. Ilyen tekintetben nincs kivétel a válogatottak között, mindenhol ezt csinálják, csak a németeknél a leglátványosabb. Ennyi. Mindamellett nem ezért utálom őket. Hanem az angolokat szeretem! :)
2010. júl. 30. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Több, mint 10 éve vagyok német drukker és ezen a vb-n nagyon szép játékot játszottak, de nekem az is tetszett, amit pl 2008-ban produkáltak ott egy ezüst érem! Engem nem érdekel ez a nem tiszta német dolog minden válogatottban van ilyen és kész, aki erre hivatkozik az irigy és kész!
2010. júl. 31. 07:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Az utolso válaszoloval teljesen egyetértek,egyébként én még csak 4 éve szurkolok a németeknek...
2010. aug. 1. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező én is a németeknek szurkolok,7 éves korom óta azaz 8 éve
2011. okt. 13. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!