Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit tegyek a stoplisommal?

Mit tegyek a stoplisommal?

Figyelt kérdés
Az van hogy vagy 1 hete vettem egy nike mercurial stem stoplist és hát megmondva az igazat nem nagyon jött be nekem egy részt azért is mert nagyon hamar megtört és hát nagyon csúnya emellett a bal cipőn meg már kis puklik is vannak emellett edzésen a festék a pipa mellett megkopott amikor az egyik gyerekkel összerugtam!6 hónap garancia van rá viszont csak akkor adják vissza az árát vagy cserélik ki ha valami olyan baja lesz hogy használhatatlanná válik!Mit tegyek tecceni teccik de egyszerűen undorító ahogy megvan gyűrődve meg egy helyen a festék is megkopott 2 hét edzésem van még hátra azt szeretném még ebben a stoplisban lehúzni de utánna bajnokságra már egy masszívabb stoplisban szeretnék játszani hogy érhetem el hogy 2 hét mulva visszvegyék?
2010. júl. 26. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
rúgd szét direkt,vagy tépd le az alját egy fogóval,ha visszaviszed akkor talán kicserélik,de nem tuti
2010. júl. 28. 02:50
 2/4 A kérdező kommentje:
hát ezen én is gondolkodtam de nagyon át kell még gondolni hogy mi legyen:D
2010. júl. 28. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Még használd egy kicsit,kb. 5hónapig,utána rakd be a satuba,szedd szét az illesztésnél,vidd vissza és adnak egy másikat
2010. aug. 6. 00:15
 4/4 A kérdező kommentje:
igy fogom csinálni:D köszi neked is
2010. aug. 6. 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!