Tapasztalatok alapján melyik a legjobb, legmegbízhatóbb fizetős tippadó sportfogadási oldal / személy?
Elszeretnék kezdeni sportfogadni.
Ki a legjobb ingyenes és fizetős tippadó ? Esetleg ismertek ilyet személyesen ?
Átlag egy hónapban a tőkére hány % profitot lehet elérni ?
Nembaj, ha fizetni kell a tippért csak hosszútávon biztos legyen.
Köszönöm a válaszokat !
Megértem aki negatív véleménnyel van a feltett kérdésre, ugyanakkor ne menjünk el a tények mellett. Van pár tippadó oldal, ami megbízható. De előtte szögezzük le, folyamatos nyerés nincsen ! Még olyan sincs, hogy 10-ből csak kettő veszít. Ez egy igazi hullámvasút. De a megfelelő tippadókkal és hosszú távra nézve van nyereséges tippadó (legalább egy év távlatát nézve). Ha a statisztikák valósak (itt csal a legtöbb oldal), akkor sok mindent láthat az ember, tippszámot, átlag odds, tipp gyakoriság, nyert/vesztett tippszám, ROI, stb. Én eddig egy ilyen oldalt találtam, amit használok is és nyerő összességében (10 hónapból 7 nyerő volt és összességében nyerő). Eddig ! A jövőt meg nem látjuk. Főleg a sportfogadásban. De egyébként a tőzsdén sem. Szóval sok tippadó van a logibeten, arra iratkozol fel amelyikre csak szeretnél, kell idő míg kiigazodik az ember és méretre szabja magára az oldalt, de szerintem ez egy jó választás.
Ha tudtok még ilyen megbízható oldalt, ne tartsátok magatokban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!