Ki is volt ez a Kobe Bryant?
Olvasom a híreket, és elképesztőnek találom ezt az ájult tiszteletet, ami a személyét övezi. Most komolyan: azon kívül, hogy k.urva jó kosaras volt, miért kell valami mitikus nagyságot belelátni ebbe a figurába? Csalta a feleségét, erőszakoskodott, hatalmas egója is volt, az adót sem fizette rendesen, egyéb stiklijei is bőven lehettek...
Szóval? Hm?
# 9
5-ös vagyok!
Azért vegyél vissza egy kicsit mert nem gyaláztam az embert csak a tényeket írtam le!
Itt a hangsúly azon van hogy sokak nem is ismertél-követték de beállnak a trend sorba hogy ha meghal egy híresség celeb stb akkor mindenki örömódákat zeng.
A másik pedig hogy attól mert elhunyt és ide gyakori kérdésekre valaki kiírja hogy nem volt azért életében egy szent ember attól még nem gyalázza meg.
Az pedig megint egy béna párhuzam hogy az apám temetésén mint szólnék ha stb stb.
A másik pedig hogy az apámat semmilyen körülmények között a szádra ne vedd.Mert én se tettem így.
Btw az apám 100x jobb EMBERILEG szóval itt is elbukott az érvelésed.
Az meg nem érdekel hogy nem nekem címezted a hsz-ed.
Mindenki nevében beszélek.
Ezek után nézz tükörbe!
#9 Ha tudnám hogy apám erőszaktevő, nem hogy nem mennék el a temetésére, de le is köpném a sírját. Mégis milyen érv ez? A szörnyeteg, aki másokat bánt, tönkreteszi mások életét, nem érdemel részvétet.
Remélem kobén kívül minden más áldozat békében nyugszik.
"A másik pedig hogy az apámat semmilyen körülmények között a szádra ne vedd.Mert én se tettem így.
"
Nem tudom miért írsz úgy mintha pont a Te apádról írtam volna, de mindegy... Amúgy mindenkinek vannak húzásai, senki se szent. Apád lehet hogy milliószor jobb ember volt mint egy másik apa (Kobe), de biztos vagyok benne hogy neki is vannak olyan emlékei amikre nem biztos hogy büszkén emlékszik vissza. Kobe esetében én a gerinctelen csürhén háborodtam fel, akiket valami oknál fogva csak most érdekel az ember története, miután meghalt. Főleg ezek a tökös legények itt gyakorin, amíg az ember élt addig egyik se mert volna odaállni Kobe elé és felsorolni neki hogy ő miért egy sz..r alak, hanem csak most a halála után köpködik le, amikor már visszaszólni se tud. A balesetben nem csak ő halt meg, hanem 7 másik ember is, és Kobe kislánya.
"Itt a hangsúly azon van hogy sokak nem is ismertél-követték de beállnak a trend sorba hogy ha meghal egy híresség celeb stb akkor mindenki örömódákat zeng."
Egyetértek, csak azt kifelejtetted hogy egy másik csoport is kialakul, akik táncot járnak egy másik ember halála hírén. Én nem ismertem, nem követtem a pályafutását, nem tudom milyen ember volt, csak annyit tudok hogy a holtak gyalázása az egyik leggerinctelenebb dolog a világon. Ha valakit szívből gyűlölsz és meghal, akkor az a legtisztességesebb dolog hogy nem veszed figyelembe. Ha örülsz is más halálának, legalább nem gyalázod interneten név nélkül. Nem tudom sokaknak ez miért egy lehetetlen dolog. Én is utáltam sok embert, de amikor meghaltak akkor nem léptem fel facebook-ra vagy más médiára írogatni hogy "sz..r alak volt, remélem nem nyugszik békében" (lásd 13-as hozzászólás...)
# 14 Általánosságban beszéltél szóval akár nyugodtan magamra is vehetném és magamra is vettem.
De látom burkoltan azért csak próbálsz személyeskedni
" de biztos vagyok benne hogy neki is vannak olyan emlékei amikre nem biztos hogy büszkén emlékszik vissza"
Még egyszer leírom neked nyomatékosan hogy az apámról még csak említés szinten se beszélj.
Miért ?!
Mert én se teszem a tiédről.
Még egyszer végigolvastam a kommenteket de gyalázást sehol se látok.Csak 1-2 helyen rosszindulatú megjegyzéseket.Amiknek van alapja.Amit én is elismerek de a fogalmazás móddal van probléma.(13as...)
Egyébként az amerikai média rendre foglalkozott Kobe szennyes ügyeivel szóval simán lehet hogy olyanok is felkérdezték akik most az interneten leszólták (nem gyalázták a gyalázással nem értek egyet én se de azért tudjuk mi a különbség.)
Attól hogy valaki elhunyt még lehet nyugodtan beszélni a jó és rossz dolgairól.
"amíg az ember élt addig egyik se mert volna odaállni Kobe elé és felsorolni neki hogy ő miért egy sz..r alak" ezt te sem gondoltad komolyan igaz ? :D
Ha névtelen troll valaki ha nem akkor is ki lenne olyan eszement hogy elmenjen azért az államokba hogy beolvasson valakinek....
Értem a hozzászólásod kinek szólt de akkor címezted volna neki..konkrétan.
Speciel nekem az apás hasonlatodtól volt hányingerem.
"Általánosságban beszéltél szóval akár nyugodtan magamra is vehetném és magamra is vettem."
Akinek nem inge, ne vegye magára. Nem értem a logikádat, hogy miért személyes támadásként éled meg mások véleményét. Ugyanakkor te hajlandó vagy mások nevében felszólalni? "Mindenki nevében beszélek." Ezt te írtad. Konkrétan ki kérte azt hogy a nevében beszélj?
Az apás téma pedig arról árulkodik hogy mekkora egy hipokrata egyén vagy. Te megtiltod másoknak azt hogy szájukra vegyék apád nevét, miközben Te kijelented azt hogy miért van nekem problémám azzal hogy egy halott ember sírjára köpnek az interneten. Ha nem tűnt volna fel Kobe is APA volt. Ja bocs, ha nem a Te apádról van szó, akkor bármit lehet mondani. Én kérek elnézést.
"Értem a hozzászólásod kinek szólt de akkor címezted volna neki..konkrétan." Tehát tudod hogy nem neked szólt az üzenet, akkor miért vetted magadra? Most már végképp nem értelek.
""amíg az ember élt addig egyik se mert volna odaállni Kobe elé és felsorolni neki hogy ő miért egy sz..r alak" ezt te sem gondoltad komolyan igaz ? :D
Ha névtelen troll valaki ha nem akkor is ki lenne olyan eszement hogy elmenjen azért az államokba hogy beolvasson valakinek....
"
Ha ingyért odarepülhetnének se tették volna meg... Amelyik kutya ugat az nem harap, erre ezt szokták mondani.
Minek oda a "lehet" ?!
Ez most teljesen úgy jön ki mintha a kosárlabdában elért sikerei mentesítenék őt a rossz cselekedetei alól.
# 16
Mindenki nevében beszélek.-Aláírom ezt félre fogalmaztam.
De én egyáltalán semmi sértőt nem írtam rá és a többi lommentekő sem (kivéve a 13ast) szóval vegyél vissza.
"Akinek nem inge, ne vegye magára."
Nem is vettem volna magamra de te félreérhetően fogalmaztál.
Miért lehet Koberól véleményt formálni ?
Mert közszereplő! Rengeteg információ(tény!) áll rendelkezésre róla.
"Az apás téma pedig arról árulkodik hogy"... értelmezd a kommenteket! Megint leírom hogy a 13as kivételével senki nem köpött a sírjára csak valóságot közölte.
Igen megtiltom hogy a szádra vedd apámat akár csak említés szintjén is.
Miért ?
Mert nem tudsz semmit apámról.Még egy kósza bulvár hír sincs róla az interenten.Így még egy hangyányi jogos sincs ahhoz hogy elítéld!
De akkor most jönne jogosan a te kérdésed...
Miért van joguk másoknak elítélni az elhunyt kosorast ?!
Mert tele volt/van az intnernet és egyéb források arról hogy miket csinált.
Leköpték ezzel a sírját ?
Nem!
Nálam egyedül apás burkolt személyeskedésed verte ki a biztosítékot.
Úgy gondolom elég jól érveltem...de ha még mindig nem értesz egyet akkor privátban cseréljünk facebook profilt és folytassuk ott tovább.
"De én egyáltalán semmi sértőt nem írtam rá és a többi lommentekő sem (kivéve a 13ast) szóval vegyél vissza."
Ha úgy érzed nem írtál sértő dolgokat akkor miért próbálsz velem vitázni? Egyszerűen nem bírom felfogni hogy mit akarsz elérni... Világosan leírtam, csak a te kedvedért újrafogalmaztam, hogy nekem nem azzal van bajom hogy az ember múltbéli húzásaival tisztában vannak, hanem azzal, hogy kimondottan most, csak az ember halála után érdekli őket a dolog. Én sose írtam azt hogy márpedig Kobe véleményem szerint szent életet élt, mert akkor hazudnék. Ha már meghalt, akkor hagyjuk békében nyugodni, mert ezt a minimális tiszteletet mindenki megérdemli, akárkiről is lenne szó. Az apás szitut pedig azért hoztam fel mert Kobe is apa volt. A kislányával együtt halt meg. Egy kis empátiára akartam volna buzdítani a társaságot, de ez neked személyes támadásként jött le édesapád ellen. Leírtam hogy ezt SOHA, SENKINEK SE KÍVÁNOM. Ha el is jön az a bizonyos pillanat amikor búcsút kell neki inteni, az jöjjön a lehető legkésőbb. Nem tudom ez miért támadásként jött le neked, erre még mindig nem jöttem rá.
"Nem is vettem volna magamra de te félreérhetően fogalmaztál."
Nem fogalmaztam félreérthetően. Sorszámot pedig azért nem írtam mert nem akartam személyeskedni, ellentétben veled, aki elkezdett velem személyeskedni.
"Miért lehet Koberól véleményt formálni ?
Mert közszereplő! Rengeteg információ(tény!) áll rendelkezésre róla."
Véleményt lehet mondani civilizált módon is, ha ez így történt volna akkor nem lett volna vele semmi bajom. De az ilyen hogy "remélem nem nyugszik békében" már nem a vélemény kategóriába tartozik.
"Igen megtiltom hogy a szádra vedd apámat akár csak említés szintjén is.
Miért ?
Mert nem tudsz semmit apámról.Még egy kósza bulvár hír sincs róla az interenten.Így még egy hangyányi jogos sincs ahhoz hogy elítéld!"
Elítélni csak akkor tudnék valakit ha személyesen ismerném. Viszont ha apád közszereplő lenne mint Kobe, akkor róla is tudnék véleményt mondani, ahogy bárki más. Ha ennyire felmegy benned a pumpa egy kommenttől akkor mi lenne veled ha apádról újságcikkek jelennének meg? Akinek vissza kellene vennie, az inkább te lennél.
"Miért van joguk másoknak elítélni az elhunyt kosorast ?!"
Akik személyesen ismerték, akikben kárt tett, és akiknek jót tett, azokon kívül másnak nincs joga elítélni. Véleményt írni lehet róla, de a gyűlölködésre nem sokkal a halála után nincs mentség. És mielőtt leírnád nekem az egyértelmű igazságodat, igen, tudom hogy van különbség a negatív kritika és az egyszerű gyűlölködés között. Ezen az oldalon, ez a kérdés alatt volt mindkettőből.
"Úgy gondolom elég jól érveltem...de ha még mindig nem értesz egyet akkor privátban cseréljünk facebook profilt és folytassuk ott tovább."
Hát igen, ez nagyon sok mindent elárul rólad... Én csak egy dolgot tudok neked tanácsolni: Fogalmazz egy kicsit óvatosabban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!