Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Genetikailag vagyunk gyengék...

Genetikailag vagyunk gyengék a sportokhoz (foci, kosár) vagy gyenge az up szakma?

Figyelt kérdés
Tudom van uszas meg vivas de azokban nincs nagy verseny miért vagyunk rosszak fociban?
2019. dec. 26. 21:48
 1/2 anonim válasza:
53%
Azért mert itt az is kap pénzt aki eredmény telenül tejesit évekig.Külföldön meg körbe röhögik és elküldik.
2019. dec. 26. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:
53%
Ifi szinten érdekes módon jók vagyunk, legalàbis sok èvig azok voltunk. De akik felkerültek a felnőttbe, mind csúfosan leszerepeltek eddig. Már 20 ève mondjàk, hogy majd most. Most jó esélyünk van, aztàn mindig széttörik a reményeinket. Ezt én már meguntam. Már nem tudok benne hinni, hogy majd jövőre jobb lesz. Túl sok éve van már majd jövőre. Most felépítettek egy csomó új, szèp stadiont. De ennek csak akkor lesz látszatja, ha a klubok a tucat légiósokat elküldik és helyettük magyar fiatalok fognak játszani a csapatokban. Külföldiek közül meg csak a legjobbak, akiktől tanulhatnak focizni a fiatalok.
2019. dec. 26. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!