Lehet-e még belőlem hivatásos futballista?
Előttem szóló jól írta, angol-német harmad osztály annyira magas szint, hogy csodaszámba menő tehetség kéne hogy legyél ha oda akarsz eljutni.
De ha most belevágsz NB-be vagy más kisebb országok alsóbb ligáiba még eljuthatsz.
Befutni nem azt jelenti, hogy te leszel a következő Ronaldo tehát ha ez is motivál, belevághatsz.
Ha nagyon szorgalmas leszel és fogékony vagy, gyorsan tanulsz akkor egy NB3 vagy egy osztrák 4.liga még elérhető lehet, ahogy előttem írták az a baj, hogy fociban a 16 már elég idősnek számít, én 12 évesen kezdtem focizni és kb 15 évesen abba kellett hagynom mert esélyem sem volt komolyabb ifi csapatokban.
Csináld szeretetből, adj bele mindent és akkor élvezni is fogod C:
Profi már nagy valószínűséggel nem leszel sajnos.
Ja és ha lehetséges akkor külön technikai edzésekre is járj majd el ha van rá lehetőséged illetve magadtól is rengeteg plusz edzésmunkát kell majd beletenned, hogy utolérd azokat akik kb 6-7 éves koruk óta csinálják.
Sok sikert C:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!