Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A labdarúgásban mi történik...

A labdarúgásban mi történik akkor, ha négy játékosnál többet állítanak ki egy mérkőzés alatt egy csapatból? Ki nyer?

Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 20:14
 1/6 orton válasza:
90%
A győztes.
2019. dec. 16. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Esélyes, hogy az a csapat nyer nyilván, akik nincsenek négyszeres emberhátrányban
2019. dec. 16. 20:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Hallottam olyan pletykát hogy állítólag az ötödik piros lapnál vége a játéknak. Ez igaz?
2019. dec. 16. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Igen, egy bizonyos szám alatt( nem tudom pontosan mennyi, talán 7 a minimum) nem lehet a pályán lévő játékosok szàma, különben a meccsnek vége és az ellenfélé a pont. Ez nem csak a piros lapoknál lép érvénybe, hanem sérülés stb miatt is megfogyatkozhat a létszám.
2019. dec. 16. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Agy van, ezt én is olvastam hogy azt hiszem 5 piros lap után (amit ha jól emlékszem amúgy mindkét csapatnál számolnak, tehát 3-2 piros aránynál is) befejeződik a meccs. De ezek csak elméleti dolgok, már az is rohadt ritka amikor 2 piros előkerül a meccsen, nem tudom volt-e valaha ilyenre példa.

Arra meg hogy ki nyer: szerinted van esélye egy négy ember hátrányban lévő csapatnak? Még egy ember elvesztését ki lehet bekkelni taktikázással, nagyobb koncentrációval, tudásbeli különbséggel, na de négyet? Ha csak nem egy világbajnok felnőtt férfi válogatott játszik egy napközis óvoda csapatával, akkor nincs az a különbség két csapat közt amit ne tüntetne el egy ekkora létszámbeli differencia. Minden védőre jut két támadó, szerinted hogyan tudják mindkettőt lefedni? Átgázolnak rajtuk, 3 percenként gólt lőnek, és el is intézik a meccset.

2019. dec. 22. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
*Így van.
2019. dec. 22. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!