Mit tegyek a stoplisommal?
szombaton vettem egy Nike mercurial steam II FG stoplist
felpróbáltam hogy szokja a lábam és hát ráigazodott csak viszont a csukán több helyen is megtört az anyag + a bal lában egy kis dudor féleség is keletkezett!Tudom hogy egy idő után ugy is megtörik csak hát valahogy olyan rosz nézni hogy 2 napos cipő már törik megfele az üzletben azt mondták hogy ha bármi baj volna a stoplisssal 30 napig visszafizetik az árárt most mit tegyek megtartsam vagy cseréljem ki újra amely esetleg varrott?
Ha kicseréled egy új steam-re, az is meg fog törni valószínűleg, a dudor meg gondolom a lábujjadnál van.
Én ezért szoktam minden csukából a középkategóriásat venni, mert azoknak a felsőrésze jobban meg van csinálva, és az sem drágább sokkal (20 000 alatt van).
hát ha kicserélném akkor egy
Nike Tiempo Natural III FG stopliscipő vennék az szerinted bírná nem töredezne meg annyira mint a nike merc.. steam?
Minden cipőből 3 kategória van, alsó-közép-felső....
T90-esből, ami nekem van pl vannak (korábbi széria van nekem):
T90 Shoot - legolcsóbb
T90 Strike - 20 000 körül volt újan, de akciósan 15e-ért vettem
T90 Laser - ilyenben fociznak a "nagyok", bevezető áron 70 000-ért szokták dobálni, de jóval olcsóbban is be lehet szerezni
Keress rá képeken google-ban, és látod a különbségeket. Szerintem az alsó kategóriás csuka pénzkidobás, mert hamarabb tönkremegy, és a talpa is nagyon gagyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!