Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit tegyek a stoplisommal?

Mit tegyek a stoplisommal?

Figyelt kérdés

szombaton vettem egy Nike mercurial steam II FG stoplist

[link]

felpróbáltam hogy szokja a lábam és hát ráigazodott csak viszont a csukán több helyen is megtört az anyag + a bal lában egy kis dudor féleség is keletkezett!Tudom hogy egy idő után ugy is megtörik csak hát valahogy olyan rosz nézni hogy 2 napos cipő már törik megfele az üzletben azt mondták hogy ha bármi baj volna a stoplisssal 30 napig visszafizetik az árárt most mit tegyek megtartsam vagy cseréljem ki újra amely esetleg varrott?

2010. júl. 19. 16:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha kicseréled egy új steam-re, az is meg fog törni valószínűleg, a dudor meg gondolom a lábujjadnál van.

Én ezért szoktam minden csukából a középkategóriásat venni, mert azoknak a felsőrésze jobban meg van csinálva, és az sem drágább sokkal (20 000 alatt van).

2010. júl. 19. 16:29
 2/12 A kérdező kommentje:
igen a láb újnál van megtörve de akkor most kicseréltessem vagy akkor barátkozzak meg vele hogy egyszer úgy is megtörik amúgy milyen közép kategóriásra gondolsz?
2010. júl. 19. 16:36
 3/12 A kérdező kommentje:

hát ha kicserélném akkor egy

Nike Tiempo Natural III FG stopliscipő vennék az szerinted bírná nem töredezne meg annyira mint a nike merc.. steam?

2010. júl. 19. 16:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Minden cipőből 3 kategória van, alsó-közép-felső....

T90-esből, ami nekem van pl vannak (korábbi széria van nekem):

T90 Shoot - legolcsóbb

T90 Strike - 20 000 körül volt újan, de akciósan 15e-ért vettem

T90 Laser - ilyenben fociznak a "nagyok", bevezető áron 70 000-ért szokták dobálni, de jóval olcsóbban is be lehet szerezni

Keress rá képeken google-ban, és látod a különbségeket. Szerintem az alsó kategóriás csuka pénzkidobás, mert hamarabb tönkremegy, és a talpa is nagyon gagyi.

2010. júl. 19. 19:13
 5/12 anonim ***** válasza:
A Tiemponak jobb a felsőrésze ebből a szempontból, úgyhogy esetleg azt próbáld meg, hogy visszaviszed a boltba a csukát, és hátha levásárolhatod az árát.... akkor vegyél annyi pénzért egy olyat, aminek a felsőrésze vastagabb, mint a Mercurialé.
2010. júl. 19. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Én most vettem egy t90 shoot-ot, elfocizgatni elég, hameg szétmegy keresek másikat olcsón, eztis használtan vettem, hogy megnézzem egyeltalán jó-e, de a T90-ek a legjobbak :D
2010. júl. 19. 23:25
 7/12 A kérdező kommentje:
sok haver azt mondja hogy szerintük nem volna értelme visszavinni mert úgy is mindegyik ahogy igazodik a lábamhoz egyszer úgy is megtörik nem is a kis hajszáltörések miatt félek hanem hogy ebből kifolyóan majd kilyukad vagy kikopik ott!
2010. júl. 20. 08:57
 8/12 anonim ***** válasza:
add nekem és vegyél újat.
2010. júl. 24. 00:16
 9/12 A kérdező kommentje:
miért nem gondoltam rá hamarabb én hülye!pff
2010. júl. 25. 08:40
 10/12 anonim ***** válasza:
írj privit ha egyezünk:)
2010. júl. 25. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!