14 vagyok,182 cm szóval sokan ajánlották a kosárlabdát. De eddig még nem kosaraztam, szóval nincs sok érzékem hozzá. Túl késő elkezdeni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 23:04
1/11 anonim válasza:
én is 14 évesen kezdtem egyesületben, de elötte fél évet jártam a suliba. szerintem nem késő csak nem egyesületben kéne kezdeni. De ha nincs érzéked hozzá, és nem is szereted akkor ne kezdj el kosarazni, csak mert magas vagy. Focizni is lehet magasan, meg röplabdázni.
2/11 A kérdező kommentje:
Igazából tetszene a röpi, de a kosár is...16.kerületben hol lehetne elkezdeni? (Sürgősen, mert most nemsportolok semmit)
2008. nov. 17. 23:57
3/11 anonim válasza:
én is ezzel nyaggattam a pasimat :) jó magas ő is :D
hát.. sulinak nincs kosárcsapata? talán ott meg lehetne próbálni.. egyből egyesületben kezdeni bátor dolog lenne :D
4/11 anonim válasza:
Ha van a sulinak csapata, akkor jelentkezz és meg van oldva a dolog. Ott megtanulhatod az alapokat. Egyesületbe csak akkor van értelme, ha már az alap mozdulatokat készségszinten tudod. Ha idáig eljutsz, akkor akár városi bajnokságban is lehet találni csapatot, az iskolai edző ebben is biztosan tud majd segíteni.
6/11 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy az iskolai csapat sem kezdő már, és nemtudom, hogy örülnének-e neki, ha én odemennék bénán...lehet hogy nem is engednék...
2009. jan. 1. 22:02
8/11 anonim válasza:
Nem késő elkezdeni. Én is 14 éves koromban kezdem ( most 15 éves vagyok) és már olyan szinten játszok mint 19 éves egyetemista barátom aki már 10 éves kora óta játszik. Ha a suli csapatba nem vesznek be akkor csak játssz valahol. Én se edzésen kezdtem:D
9/11 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy nem mehetnél az iskolai csapatba. Edzeni mindenképp lehet velük, ha játszani nem is biztos, hogy sokat fogsz. De legalább megtanulhatod az alapokat. És nézz sok NBA, ill. Euroliga meccset, onnan is ellehet lesni mozdulatokat stb...
10/11 anonim válasza:
Szia
Én már 7 éves korom óta kosarazom (15 vok).3 egyesületben voltam eddig,a jelenlegiben az apukám az edző. A mi csapatunk szívesen lát akárkit. Ha még érdekel akkor mondom a továbbiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!