Egyes újpesti szurkolók miért tiltakoznak az új címerük miatt?
Figyelt kérdés
Szerintem kifejezetten klassz lett. Modern, vagány!2019. nov. 21. 23:36
1/14 anonim válasza:
Ezt csak azok mondják, akik állandóan balhézni akarnak, feltűnési viszketegség lehet. Nincs semmi gond az új címerrel. Nekem kifejezetten tetszik!
2/14 anonim válasza:
Mert undorító, botrányosan néz ki, egy zárt felülnézeti WC tetejére hasonlít. A régi volt az igazi, hagyományos, lila horgonyos címer <3 UTE forever. Akinek tetszik, az szerintem fradista...
3/14 anonim válasza:
Nekem tetszik a címer, a csapatról eddig is azt gondoltam hogy egy mosdóba elég a teljesítményük, az új logó ezt tükrözi. Már csak egy majom hiányzik róla!
4/14 anonim válasza:
Amennyire én hallom, nem magával a címer kinézetével van a legnagyobb bajuk, hanem azzal, hogy egyáltalán miért kéne lecserélni a régit.
5/14 A kérdező kommentje:
A régit? A Dózsás címerre gondolsz? Az szerintem a vörös csillag miatt. A BM-esek csapata volt, kvázi ÁVH-s csapat.
Volt még egy UTE-s címerük, amit a labdarúgócsapat lopott. A focicsapat nem is 1888-ban alakult.. :D
Olyanok, mint szlovákia..
2019. nov. 22. 20:34
6/14 anonim válasza:
A régi alatt, erre gondoltam :)
7/14 anonim válasza:
Az új címer tényleg elég vagány lett!
Mondjuk a lila szín férfiemberhez nem méltó!!!
8/14 anonim válasza:
Hát most nem azért, de én Fradi szimparizánsként mondom, hogy én is ki lennék akadva. Még én is elismerem, hogy az előző jól nézett ki. Nagyon elbarmolták.
9/14 anonim válasza:
Ha nem tudod mit akar jelképezni akkor büdöséletben nem jöszrá.
Modern meg f4szom de egy kis hagyomány tisztelet nem ártott volna.
Tényleg olyan mint egy lefolyó.
10/14 anonim válasza:
WC deszka boltba eladót keresnek! :D És azért hosszútávú a munkalehetőség, mert a klub 135 éves lesz... :D Igaz, az az UTE, ez meg a WC deszkás szekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!