Nem lesz kínos egy ilyen szép új stadionban ez a csúnya vereség?
Figyelt kérdés
Azért sem szurkolok a magyaroknak, lássa meg a nagy világ milyen egy országban élünk.2019. nov. 15. 18:53
1/10 anonim válasza:
Kettőnél nem rúgnak többet. Így szokott lenni.
2/10 anonim válasza:
Azért sem szurkolsz a magyaroknak, lássa meg a nagy világ milyen sok belső árulónk van.
3/10 A kérdező kommentje:
Attól hogy szurkolok nekik, nem fognak jobban játszani és szerényebbek sem lesznek.
2019. nov. 15. 19:10
4/10 anonim válasza:
de nem szurkolsz- tehát ellene vagy. "Ó, én népem."
"Ó, én népem, mit tettem tevéled.
Hol lészen a szó megtalálható, hol fog a szó
Felhangzani? Nem itt, hol nincs elég csönd
Nem a tengeren vagy a szigeteken, s nem is
A szárazföldön, a sivatagban vagy az esőzónában
Mert azoknak, akik sötétben járnak
Nappal és éjszakának idején
Nem ez az idő való és nem is ez a hely
Nem a kegyelem helye ez azoknak, akik kerülik az arcot
Nem az örvendezés ideje azoknak, akik körül zajongnak s akik megtagadói a hangnak"
5/10 anonim válasza:
Van az a pénz amiért nem vernek agyon minket...
6/10 anonim válasza:
Ez van, valószínűleg nem kellett volna ekkora klasszisokat hívni. Mondjuk akkor meg a nézőtér lenne foghíjas alighanem. De hát barátságos meccs, sok jelentősége nincs. Kedden játsszanak jól a fiúk.
Időközben mondjuk volt szépítés, várjuk ki a végét...
7/10 anonim válasza:
Én szurkolok a magyaroknak, függetlenül attól, hogy hányok a kormány foci mániájàtól. Bár jobb helyre ment volna el az adónk, nem az ezredik túlárazott stadionra, ami utána nem lesz kihasználva és sosem lesz nyereséges. De ez van, ettől függetlenül örülök ha a magyarok nyernek, főleg itthon játszva.
8/10 anonim válasza:
Elborult elme vagy, te kérdező!
9/10 A kérdező kommentje:
Talán az elborult, aki szerint ilyen játékszínvonal mellett, egy ilyen stadionra van szükségünk.
2019. nov. 15. 19:49
10/10 anonim válasza:
Én is szurkoltam a magyaroknak, de ezeken a kétballábas szerencsétleneken már az sem segít. Lényeg, szép az új stadion, a válogatottról meg szó sem essék. Valóban egy válogatott valamik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!