Hogy kosarazzak, miközben b+++tatnak?
Sziasztok!
Tudom, hogy már régen írtam ki ezt a kérdésem.
Elkaptam a főkolompos csajszi karját és megrángattam a barátnői előtt, hogy hagyjon békén. Pár napig a mennyekben éreztem magam. Nem szólt hozzám senki de nem bántottak.
Tegnap megvártak iskola után, falnak csaptak és a pénzem is elvették. Ma megpróbált anyám az osztályfőnökkel beszélni, szerinte infantilis vagyok. Nem merek már bemenni.
Amit tettek az rablás. Buncselekmeny. Ne az osztalyfonokhoz menj hanem a szuleiddel a rendorsegre. Ez nem kis dolog.
Hidd el, nem kell bizonyitanod semmit, a rendorseg nyomozast indit, ki hallgatja a lanyokat es eleg ha egy megtorik es beismeri.
Nincs a környéken terfigyelo kamera?
Vilagositsd fel a lanyokat hogy a rablas egy sulyos buncselekmeny, csoportosan elkovetve 5-10 ev buntetesi tetele. Azt vagod hogy ezert akar bortonbe is mehetnek? Vagy javitoba? Fiatalkoruak vagy felnottek? Valószínűleg elobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!