Neymart érdemesnek tartjátok egy aranylabdára vagy egy aranycipőre?
Figyelt kérdés
Nem a színészkedését, hanem a játékát értem. Jól cselez, gyors, technikás játékos. Szerintem többet tesz a pályán, mint mondjuk Messi.2019. nov. 1. 16:18
1/5 anonim válasza:
Még nem volt olyan szezonja amelyikben aranylabdát érdemelt volna. Messinek idén is egyértelműen erősebb éve volt. Az a helyzet hogy a francia bajnokságban azért könnyebb dolga van mint a többi nagy sztárnak. De minimum kellene neki valami kiugró siker, BL/VB győzelem vagy legalább egy döntő, hogy erre esélye legyen. Én most nem érzem azt hogy a PSG-vel ezt el fogja tudni érni pár éven belül. A tehetsége kétségtelen, a hozzáállása viszont nem a legjobb. Az aranycipőt pedig annak adják aki a legtöbb gólt lövi, nem szubjektív kérdés. Idén 4 gólja van Neymarnak a bajnokságban, ha azt vesszük hogy már a francia góllövőlistát is 9 góllal vezetik, idén erre gyakorlatilag nulla az esélye.
2/5 anonim válasza:
Arra nem, de Jászai Mari-díjra mindenképpen.
4/5 anonim válasza:
Inkább Messi... ő le is rakott valamit az asztalra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!